.

.

keskiviikko 5. toukokuuta 2010


No nyt on vihdoin saatu blogi aikaiseksi... Oman aikansa se ottikin! = )

Kuvassa näkyy tarinoiden sankarit eli vasemmalta oikealle:

Bullcastle´s Red Baron tunnetaan kavereiden kesken Paukkuna. Myös nimet iski-mies, kapteeni kalmahenki ja tytön paska-koira käytössä. Paukulla ikää reilut 8 vuotta ja hän onkin saanut jäädä eläkkeelle harrastuksistaan, joita vuosien mittaan on ollut tokoilu, agility ja tietysti näyttelyt. Titteleitä miehelle on kertynyt pitkä rivi, C.I.B, POHJ, FIN, SE, NO MVA, V-05, TK1, näyttelyissä on herra palkittu muutamia kertoja ryhmässäkin ja vuonna 2004 herra pokkasi erikoisnäyttelyssä VSP pallin. Ei voi siis moittia. Myös pientä historiaa rodussaan tehneenä, on Paukulla ensimmäisenä uroksena koulutustunnus tokosta. Agi kisoista 75kg könsikkäällä on kokemusta kahden radan verran ja eka startissa herra tuli 2. Nyt herra harrastaa vain naisten nauratusta kotioloissa ja rakaimpana harrastuksena löhöily/nukkuminen.

Keskellä poseeraa porukan juniori Lisbethin Sweet Dream "Kaino". Kainolla lempinimiä löytyy vinopino: kakkis, Mupo, Möppis, Räkänokka eli räkis, Mökkylä tässä muutamia mainittuna. Kaino on helmikuussa täyttänyt 2 v ja harrastusrintamalla on kiireisintä aikaa. Päivät täyttää toko ja agi treenit. Kisaamassa ollaan käyty tokossa ihan kivalla menestyksellä (TK1 saatu ja tulosta vaille TK2) ja agissa toivottavasti talvella päästäisiin aloittamaan kisailut. Näyttelyissä Kaino on viime aikoina pärjännyt erittäin hyvin ja titteleitä tippunut iskimiehen tavoin eli heti 2v täytettyään saatiin FIN MVA ja samaisella reissulla tyttö voitti ryhmän olen BIS2. Tässä neiti tepsuttelee iskimiehen tassun jäljissä tehden myös rodussaan historiaa, kuulema ei nartut ole aijemmin RYP1 voittanut saati BIS sijoitusta!

Vipana, mutta ei vähäisempänä on meidän "mummi" Neksu Big Ida Red-Like-Copper vm.1999. Neksu muutti ilahduttamaan meitä hieman vanhemmalla iällä vuonna 2003. Iästään huolimatta Neksu porskuttaa vielä täysillä ja pitää talon nuorison kurissa. Neksulla ei titteleitä ihan yhtä paljon ole kuin asuin kumppaneilla, mutta TK1 ja FI MVA se löytyy häneltäkin. Veteraani iässä täytyi vielä toko kentillä pyörähtää 1 tulokset hakemassa. Näyttelyistä on rva saanut pari sertiäkin, vaikkei isompi voittoja olekaan. Agissa Neksu on saanut pari 0 rataa, mutta ikä ja terveys tulivat kisaamisen esteeksi eikä luokka nousua saavutettu. Nyt mummi viettää rauhallisia eläkepäiviä, mutta koska tarmoa ja puhtia löytyy käy hän silloin tällöin vieläkin pyörähtämässä missikisoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti