.

.

torstai 6. toukokuuta 2010

Solmut aukeaa

Viikko painittu, kun Möpöllä ollut alkava "burn out". Nyt totaali loman jälkeen alkaa tunnelissa näkyä valoa! = ) Eiliset ohjatut treenit meni ihan kivasti. Heli oli suunnitellu kontaktiin motivaatio/kesto treenejä ja niistä suoriuduttiin mallikkaasti. Edes seuraaminen namien ja lelujen yli ei tuottanut ongelmaa. Suurimman osan ajasta Nöppis sitten saikin runtata mamia pitkin seiniä ja lattioita, onneksi silmälasit säilyi ehjänä... Tunnin tuloksena oli, että kontakti palautui huomattavasti paremmaksi. Nti tarjoaa sitä jopa lenkillä taas! Kyllä se tästä pikku hiljaa saadaan yhteistyö entiseen malliin.
Koska monster keskiviikko vaihteeksi, oli illalla sitten vuorossa agi treenit. Mentiin matalia (medi) esteitä. Alku tunti oli hieman vaisumpaa (varsinkin kepit, mutta keinulle rysäytettiin entiseen tahtii...), mutta viimeisessä harjoituksessa pilke palasi ja vääriä ratoja mentiin häntä heiluen. Ei voinu ku olla super iloinen niistä! Varma merkki "parantumisesta", kun koira suunnittelee ihan omat radat! ; )
Nyt sitten taas jatketaan lomailua ja metsälenkkeilyä. Kelit olleet upeat sitä ajatellen. Mummikin ollut kahtena päivänä peräkkäin mukana. Tahti on silloin vähän hitaampaa kuin "junioreiden" kanssa, mutta kyllä taas räkiksen kanssa kisailtiin ja sammalissa pyörittiin! iskimies tulla jurotti sitten perässä. Ei ole helppoa kävellä, kun räkis roikkuu huulissa kiinni. Nyt jopa alkaa iskiltäkin kuulua mörähtelyä pahimmissa riekkumisissa, mutta herrasmiehen elkein suurimmanosan ajasta Paukku kärsii hiljaa kuin miehet konsanaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti