.

.

sunnuntai 16. toukokuuta 2010

Rantajellonat

Nyt sitten vihdoin muistin ottaa sen kameran mukaan sille kehutulle rannalle. No sit loppu patterit jo alkumetreillä... eli aina jotain. Mutta onneksi edes muutama kuva ehdittiin ikuistaan ennen hyytymistä.


Tässäpä tämän tarinan sankarit: Loco ja Kaino. Pariskunta on jo vanhoja tuttuja viime kesältä ja ranta jylläystä on harrastettu ennenkin. Rutiinilla siis meni nämäkin treffit. = )

Tämän kesän hitti ranta-aktiviteetti on ehdottomasti kepit. Jopa siinä määrin, että tunteet hivenen kuohahtivat, kun kummatkin tietysti halusivat aina saman kepin. Eivät kakarat sit ajatelleet ihan loppuun asti asiaa, sillä siitä ei ollut muuta seurausta kun, että rannalla kävi keppi kato. Ei ollut sitten kepin keppiä mitä jahdata. Hetken asiaa mietittyään siirryttiin rantapainin pariin.
Tässä sitten näytteet painimatolta. Siinä tuntui olevan hyvä yhteisymmärrys, että kiltisti oltiin vuoronperään pohjalla. Meitä ihmisiä tietty kummastutti, että kuinka kuuma hiekka mylläys on mukavampaa kuin viileät vesileikit. No tunnettu faktahan on, ettei noita ihan aina ymmärrä! = )
Hellettä piisasi siis tänäänkin ihan mukavasti. Nyt alkaa jo koirista huomata, ettei tästä ihan niin paljoa enää nautita. Vanhukset olivat lenkillä sitä mieltä etteivät halua liikkua metriäkään. Neksukin käytti tilanteen pellolla hyväksi ja sujahti heti kahlailemaan viileään ojaan. = ) Kyllä elämä on opettanu. Paukku tyytyi vain läähättämään kuuluvasti.

Täytyy tännekin avautua, kun en voi sietää noita pro trikoopellejä pyörien päällä. Niitä täällä meilläpäin liikkuu todella runsaasti. Kesät talvet on saatu hypiä pitkin tienlaitoja pois alta, kun vauhtia EI tietty voi hidastaa. Tänään se sit tapahtui, että Neksun päältä ajettin pyörällä!!! Onneksi Neksu ei osumasta ollut moksiskaan vaan hypähti alta pois! Sähäkämpi tapaus olisi voinut reagoida toisin... En yhtään voinut huomata seläntakaa mutkasta tulevaa tornaadoa ja varoittaahan ei tietty voi (noinkohan noissa pro pyörissä edes kelloa on). No kevelimme kyllä kohtuu leveästi, mutta kyllä yleensä on tapana hidastaa/varoittaa jos tahtoo ohi päästä. Mihin on kadonnu "latua PRKL" asenne???? Nykyisin ihmiset vain kiilailevat yms. Tietty itsekin siinä säikähdin ja ajattelin et on kohteliasta pyytää anteeksi ja huusinkin perään pahoitteluni, mutta vastaukseksi tuli vain alatyylin ilmauksia ja "on täällä muitakin" huuto. Pakko mainita, että kyseinen liikennevalistus annettiin vauhtia hidastamatta pää taaksepäin kääntyneenä... HUOH... No hän varmaan tiesi ettei risteyksessä/alikululla ollut muita tulijoita, kun joutaa ajella katsomatta eteenpäin. Koskaan ei ole ollut hankaluuksia normaaliliikenteen kanssa pyöräteillä, mutta nuo pro harrastajat pyörillä/rullaluistimilla (tähän liittyy myös sauvoilla huitominen) aiheuttaa jatkuvasti vaaratilanteita, joita säestetään haistatuksilla. Kauhulla odotan, että ajavat jonkun lapsen yli! = ( Ehkä minäkin siirrän harrastukseni joku päivä yleiselle kulkuväylälle. Mitähän tykkäisivät agi A-esteestä keskellä tietä.... Myös keinu poikittain voisi toimia... Tätä jäänkin suunnittelemaan. ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti