.

.

torstai 13. toukokuuta 2010

NYT ON KESÄ!

Nyt on kyllä virallisesti kesäkausi alkanut! Todiste nro 1. Eilen oli HELLE, ihanaa! nro 2. Kainosta ja minusta löytyi kesän ekat punkit, YÖK!

Eilen vietettiin siis pihatouhupäivää kera koirien. Itse sain aikaiseksi maalata vihdoin ja viimein portin ja viimesyksynä saadun agi keinun. Vielä huovat päälle niin päästään treenaan keinua ihan kotioloissa. Siinä meillä vielä Kainon kanssa paljontreeniä. Syksyllä kun aloitettiin niin keinu oli kamala, siis suorastaan hirveä. No nyt ollaan siinä pisteessä, että täytyy treenata rauhallisuutta, nti juoksee satalasissa keinulle ja rysäyttää sen alas. Siinä ei paljon olla turvallisuudesta kuultu...

Koirien päivä kului sit lähinnä työnjohtotehtävissä ja jatkuvana jonotuksena sisälle. Varsinkin Neksu-mummi oli sitä mieltä, että koiran paikka EI ole ulkona! Tässä mallia miten helteellä pitää päivä käyttää.


Koska bullmastiffeillä on harvemmin vapaalla liian kuuma (jos töitä pitäis tehdä helleraja rikkoutuu -5 asteessa...), ei koirat edes alkuun hakeutunu varjoon. No iltapäivällä oli jo sen verta lämmin, että harvatkin varjot otettiin vastaan. Jos ei muuten varjoa löydy, voi yrittää työntyä auton alle. Paukulla on tunnetusti hankala hahmottaa kokoaan ja herra löytyy monesti sulloutuneena pitä pienempiin tiloihin. Herra on omasta mielestään myös piilossa, jos saa pään piiloon esim pöydänalle, takkien taa yms. = )


Lenkitys säästettiin sit iltaan ja käytiin ihaileen auringonlaskua hiekkamontuilla, missäpä muuallakaan. =) Valo ei ihan riittänyt hienoihin kuviin, mutta todisteita kuiten saatiin, että kyllä näistä virtaakin löytyy! Kainolla varsinkin taas teipit repes paketista eikä homma ihan taas pysyny kasassa. Toisaalta täällä mami NIIN iloinen moisesta. Nyt ei ole puhettakaan, että mitkään born outit vaivais. Keskiviikon litilätissäkin oli taas vauhtia! Kentälle mentiin tuttuun tapaan nelivetopäällä. Tunnithan kuuluu aloittaa alkulämmittelyllä ja mikä onkaan parempaa kuin "maminveto", taakkaa on kylliksi perässä ja pientä epätoivosta kitkaakin mukana. = ) 55cm esteet meni helposti, vaikka oli mutkiakin matkassa. No tottakai mamin pitää joka tunnilla aina jotain mokata ja nyt se oli liiallinen vedätys. Heti kun en malttanut mennä rauhassa, rimat lenteli. Näinhän se on, että koirat osaa mamit ei! Toivottavasti saadaan pari kuvaa tännekin treeneistä, kun kentän laidalla oli kuvaajakin... Mutta vielä loppuun niitä luvattuja action pätkiä!


Neksu yleensä viihtyy hieman erillään noista junioreiden kisailusta ja nautiskelee luonnosta ominpäin.

No voimmeko syyttää, kun meno näyttää yleensä tältä:


Kyllä siitä pala irtoaa kun tarpeeksi repii....
Seuraava kuva kertoo Mupon "teippaus" ongelman... ; ) Kyllä näkee, että jostain on tultu ja johonkin pitäis päästä hämmentää, vinguttaa, riekkumaan tai muuten vain aiheuttamaan ongelmia vaikka kieli jo pihalla eikä ihan jaksais. Vielä ei varmaa kuka/mikä joutuu kohteeksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti