.

.

sunnuntai 6. kesäkuuta 2010

Sunnuntain viettoa

Tänään ollut koirilla puuhapäivä ja ehkä hieman mamillakin. = ) Aamu aloitettiin treenillä, käytiin vaki kentällä ensin pitää tunti ja sit Kainon kanssa omat treenit. Täytyy sanoa, et ne meni taas LOISTAVASTI! Otin 2 merkille menoa 10m ja Kaino suorastaan lensi ja toppas hyppäen! Palkkana tietty lensi siili, toiminu tossa tosi hyvin. Siilin Kaino löysi ihan itse pari vuotta sitten tästä talon pihalta. Edellisen asukkaan koiralla se vissiin jääny ja nurmea oli kasvanu päälle, sieltä tyttö sen kaivoi esille ja rakas ollu siitä lähtien.

Seuraavaksi otettiin pari lätkälle menoa ihan muistutukseksi ja sit vain lätkä ruutuun. Tein evl ruudun (ilman omaa kävelyä) ja se meni vauhdilla. Ruudussa Kaino oikein luisui lätkän mukana kun syöksyi maahan! Sit pari ruudusta seuraaman tuloa ja ne onnistui hyvin myös. Vielä pari lyhyttä seuraamispätkää(3-8askelta) ja hyppynouto x2. Niissäkään ei valittamista. Luoksetulo jälleen superpalkalla loppuun. Ei hirveän vauhdikas, ajattelin jos sen siirtää jatkossa treenin alkuun, vois olla vauhtia enempi. Treenin päätteeksi käytiin vielä n.2tunnin lenkki. Oli aikamoinen ylläri kun löysin itseni meidän soramonttu tieltä jonne autolla kestää reilu 20min ajaa ja treenikentältä alle 30 min kävellen! Loistava löydös noi reitit. Pääsee aamuisinkin vetää metsälenkkejä. Tuohon kentälle kun ajaa n.7min.

Mutta sitten päivän kuviin... Tässä vanhusten tervetulo toivotukset. Ollaan NIIN super iloisia = ) No kuvaan ei ehkä ikuistunut koko totuus... ; )
Tässä meidän oman pihajuopon juoksunäyte. Paukku ollut jo tosi reipas ja tykkää ulkoilla. Ainoa miinus näin sivusta on vauhti... Jos tasapaino alkaa heittää niin vauhti kasvaa samassa suhteessa! Hyvin mies kyllä korjaa horjumista.

Tässä nautitaan kesästä
Piha juopon lisäksi meillä löytyy lehmä...


Kait sitä täytyy laittaa hieman edustavampikin kuva pojasta... Mamin rakas...


Illalla lähdettiin koko poppoon kanssa sinne montuille. Virtaa tuntui olevan kaikilla. Alkuun mentiin taas possujunassa. Paikat on jaettu arvon mukaan...
Tässä sit nähdään bullmastiffi, jolla ollut kohtalaisen aktiivinen aamu... Ehkä se joskus väsyy...
Juniori sai vielä mumminkin mukaan riehuntaan! Tytöt mylläs antaumuksella ja useaan otteeseen. Ei vielä mummillakaan tassu paina.


Nyt on jo kiire! Musta kostaja on aivan ahterissa kiinni... = )


Tässä sit iskin kaa. Kaino hieman mökötti, kun ei saanu iskiä riepottaa. Heti ihmiset alkoi päästellä pahoja kirouksia...
No loppuu se virta sit joskus... Löysin taas eräänä aamuna Kainon rakkaan Reiskan kanssa unilta. Pariskunta tuppaa aina nukkumaan aikas liki. Kainolta jos kysytään, niin Reiska tykkää ku sitä runttaa!!!!!

1 kommentti:

  1. Aivan ihanaa että vanha herrakin rupiaa taas olemaan oma itsensä ! Kaino ja musta kostaja onkin sitten sellainen pari että oksat pois, ja hienoa että tokoilut näyttää sujuvan oikein hyvin :):) Täältä isot halit kaikille, taas on jo ikävä teitä!!

    -Miia-

    VastaaPoista