.

.

perjantai 30. heinäkuuta 2010

Helin luona kyläilemässä

Toko kisa reissulla kävimme kyläilemässä piiiiiiiitkästä aikaa Helin luona, matkan varrella kun oli. Helteet oli kuumat jälleen kerran... Niin ne kelit tosiaan muuttuu, kisat käytiin sateessa ja kylmässä ja arkena sitten nautitaan lämmöstä. = ) Kuvia tuli napsittua tällä kertaa yllättävänkin maltillisesti, mutta pari kuitenkin mukaan tarttui.

Evi osoitti viisauttaan ja oli kaivanut itselleen varjoon viilentävän kuopan. Kun kuoppa sijaitsi portin edessä ei kotiväki ollut ihan yhtä haltioissaan koiran taidoista. ; )

Tässäpä sitten Paukun sisko-likka Bertta. Tällä vetskulla ei kyllä vauhtia puuttunut, paikkaa vaihdettiin aina kiitolaukalla. Ihana nähdä mummeli vauhdikkaana.
Jos Bertta on vetsku niin Pancho sitten super sellainen. = ) Herra siirtynyt 10 kerhoon jo aikaa sitten, mutta ihanan virkeä papparainen oli hänkin. Illan viileydessä jaksettiin jopa kakaran kanssa kirmata. Harmi ettei kuvia niin pimeässä saa oikein otettua... = (


Kiitokset kivasta kyläreisusta! Toivottavasti pääsis hieman nopeammalla aikavälillä käymään uudestaan ja saataisiin tuo Paukkukin mukaan pentumaisemiin.

1 kommentti: