.

.

lauantai 4. syyskuuta 2010

Liminka ryhmänäyttely

Tänään oli sitten jälleen näyttelypäivä ja mukana oli tyttöjen tiimi. Päivä oli kyllä todella yllätyksellinen tulosten osalta... = ) Kaino VAL EH1 ja Neksu VET ERI1 PN1, ROP-VET ja VSP! Taisi tuomarin silmää brinle miellyttää sillä ainoat erin saaneet olivat semmoisia. ; ) Kainon kohtaloksi koitui alapurenta jonka vuoksi kuulema arvostelu laski. Tuomari pahoitteli ROP kehässä sitä ja kertoi muuten pitäneensä siitä toisestakin nartusta kovin. Itse siinä vaiheessa vielä NIIN puulla päähän lyöty etten älynny edes mitään nasevaa vastata, vaan kommentoin et toiset tykkää ja toiset ei...

Tässäpä ensin Mupo kehässä. Kuvia ei ole paljoa kun kepo joutui verkkaamaan mummia kehä kuntoon, mutta pari onneksi kameraa saatiin. Ensin tuomarin koplausta
Ja sit pose. Kauheaa kun kuvista huomaa et pitäis taas kattoa vähän paremmin.... = ) No itseasiassa huomasin tän jo kehässä ja paransin asentoa, mutta kamera oli jo laukussa.

Sitten päivän super-mummi. Ensi liikkeitä sivusta ja takaa. Hienosti tassu nousee vaikka kohta vietetään 11 vuotis päiviä!!!


Sitten asento. Täytynee kiittää laidan terrieri tappelua mummin ryhdistä! = ) Nuoremmatkin saa kadehtia...

Ja sit nauhojen saantia. Tietty taas unohtu pyytää roppi kuvaa tuomarin kaa... ja pystinkin olin jälleen unohtaa!!! Nyt on jo huolestuttavaa...

Tähän on mummin hieno sit lopettaa näyttelyura. No jos jalka nousee vielä ensikesänä samaan tahtiin niin täytyy sit katsoa uudelleen, mutta näillä näkymin taitaa mummi siirtyä eläkkeelle.

Tässäpä vielä arvostelut

Kaino:
very nice type. Correct expression. Little bit light bone. Wide and deep chest. Correct head. Powerfull lower jaw. Short hip and too open hock. Overbite.

Neksu:
Good show condition. Good movement.Enough correct head but a little long muzzle.

Hieman olemme hihitelleet tuolle, että Kaino on hieman kevyt ja Neksulla ei mainintaa... Olin jo varma et Neksu saa sininen kun kuulin tuomarin sanovan Kainosta kyseisen kommentin = )

1 kommentti:

  1. kyllä arvosteluiden perusteella voisi luulla että Kaino voitti :) Mutta suuret onnittelut teräsmuorille !!!

    VastaaPoista