.

.

lauantai 5. helmikuuta 2011

Korvia ja kisoja

Nyt on Umpan korvat pikki hiljaa alkaneet näyttämään bullmastiffin korvilta. Ei ne vielä "valmiit" ole, mutta nyt saatiin teippejä jo kevennettyä kolikoihin. Pakko laittaa tähän kuvasarja kuinka älyttömästi nuo korvat vaikuttaa ilmeeseen!

Tässäpä mistä lähdettiin:
Tässä teippien kanssa:
Ja sitten muutamia tunteja teippien poistosta:

Tänään Umppa kävi pitkän lenkin ihan uusilla hoodeilla ja vielä ilman Kainoa. Hienosti pentu toimi. Sain jopa hieman kontaktia viritettyä matkalla. Ainoa jumi saatiin ekan alikulun kohdalla, mutta laitettiin taas "neli veto" päälle ja seuraavat menikin ihan kuin aina menty. = ) Suunnittelin reitin että saatiin mennä neljästi alitunneleista. Myös vastaan tuli vinkuva koira joka ohitettiin myös mallikkaasti. Lastenrattaita puolestaan fanitettiin. Oli ne vaan sen verta hieno ilmestys! = ) Ehkä asiaa auttoi rattaita työntäny mies joka kovasti hymyili Umpalle. Olivat kuulema muksun kanssa tulleet ihan bongaileen koiria, tosin hakusessa oli eilisillan ihana pikku pentu. Umppa ei täyttänyt kriteerejä! ; ) Niin ja eilen Umppa jopa pissasi hihnassa!! Kyllä tuosta maalaisesta pikku hiljaa kaupunkilainen kehkeytyy.

Kainolla oli tänään vipat toko-kisat hetkeen. No ei taas mainittavaa kunniaa tullu, mut viimekertaiseen suurta parannusta. Seuraaminen ja istu oli kaameita... HUOH... vaikkakin niistä paikallaan käännöksistä yms saatiin taas älysti kehuja. Kaino ehti katsella katon roikkuvat johdot, yleisön ja kaiken muunkin. Kisojen huippu oli ruutu, muuten 10 suoritus, mitä nyt mami sanoi maa aivan liian myöhään ja Kaino meni ruudun yli. Tämä liike on yleensä kaihertanu kisoissa, mutta nyt lähti kuin kanuuna ja tippui maahan heti!!!! JEEEE!!!!! Metallin pilasi järjestäjien kapula. Molemmista isoista oli laipat kääntyny sisäänpäin jolloin se painoi Kainoa silmän alle. Tyttö pudotti kapulan ja otti eri laidalta kiinni ja toi sen. Mutta vahinko oli jo tapahtunut. Onneksi nuo noudot niin supereita ettei jääny sen kummemmin ihmettelee. Tunnari me passattiin ettei vaan taas levee, kun just saanu sen mallilleen. Katsellaan nyt loman jälkeen joko keväällä tai syksyllä miten lähtee taas sujumaan.

Tässäpä pisteet. Kommentit tulikin avauduttua tossa yllä. ; )
 Paikallaanolo: 10
Seuraaminen:5
Istuminen: 0
Luoksetulo: 0  (toppi ei onnistunu ja maa valui. Nollasin itse, tosin tuomari moitti kun "annoin periksi")
Ruutu: 0
Hyppynouto:7 (palautus hidas ku katseli yleisöä)    
Metallinouto:6
Tunnari: 0
Kaukot: 0 (ei taas mitään mieltä....Omat vaihdot ja etenemisiä)
Kokonaisvakutus: 8,5 (taas oli kivaa työskentelyä)

Paukulla ollut ohjelmassa pappailua. Umppa kovasti yritti saada pappaan eloa, mutta papan väki vallaton vastarinta tuotti tulosta ja nyt vaarin kanssa köllitään hyvässä yhteisymmärryksessä.

Tässä kova kutsu päällä, että LEIKITÄÄN NYT!
 Johon pappa vastaa "Nyt on vaarin torkku aika!"
No kerta pappaan ei eloa saada täytyy edes sitten ryöstää jotain. Umpan suosikki puuhaa on tyhjentää isojen huoneesta kaikki lelut ja tyynyt omaan huoneeseen. Pienempiä menee kaksikin kerrallaan ja näitä isompia sit yksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti