.

.

lauantai 19. helmikuuta 2011

Meillä on vissiin liian hyvät ruuat????

Umppa lunasti urpaani saalistaja tittelin tullessa taloon, mutta jotain on tapahtunut matkalla.... Nykyisin lihat syödään kyllä hyvällä ruokahalulla, mutta puurot jää! Varsinkin jos on yhtään isompia paloja...

Tässäpä neiti syömässä, huomatkaa puuropalat matolla. Yleensä isoimmat palat tuodaan portille, nyt on jääny kupin viereen. = )

Ja tältä näyttää sitten valmiina. Aikas siistiä jälkeä, eikös?

Ruokaan liittyy lepo aika tiiviisti, joten pari lökö kuvaakin mukaan. Ekassa kuvassa täti Kaino jouluna 09 futonilla ja jälkimmäisessä Umppa viime viikolla. Samasta puusta on tytöt veistetty. = )

Tänään oli piiiiiitkästä aikaa jopa ihan "lämmintä". Aamulla mittari näytti -22,5 joten päätin viedä Kainon pitkälle hikilenkille. Tyttö oli aivan riemuissaan kun juniori jäi kotiin ja lähdimme ihan vain kaksin. Töistä päästyä oli upea auringonpaiste ja pakkasta vain -15 joten päätin napata tytöt hihnaan ja kohti meren jäätä. Ikävä kyllä aurinko ehti alkaa jo laskea joten kameraa en ottanut mukaan. Hienosti tytöillä kilpajuoksut sujui. Tosin Umppa tahtoi välillä käydä kiusaan tätiä. Varsinkin jos satuin olemaan lähellä suojelemassa tädin ojennuksilta. Hätä tuli kun Umppa tajusi etten suostu olemaan puskurina jos itse käy härppimässä. = ) Hienosti Kaino ojensi pentua elein ja ilmein. Itse jo mietin et pyöräyttäisi nyt kerran niin Umppa ymmärtäisi kunnioittaa hieman paremmin, mutta ehkäpä Kaino tietää systeemit paremmin, sillä jo loppulenkistä alkoi Umppa ymmärtämään yskän! = ) Samalla Kaino opettaa meidän lenkkikäskyjä. Luoksetulotkin onnistui hienosti ja namiakin osattiin odottaa mallikkaasti! Toivottavasti kelit jatkuu samanmoisina niin saavat neidit kirmata useamminkin jäällä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti