.

.

torstai 3. helmikuuta 2011

Umppa cityssä , Kaino tokoaa ja mami kolaroi

Tänään käytiin Umpan kanssa lääkärissä kontrollissa ja ihan yleisessä terveystarkastuksessa. Umppa yllätti mamin ihan totaalisesti! Olin varma että reissusta tulee painajaismainen kokemus, mutta mitä vielä. Eukko hengaili vastaanotolla kuin aina olis Lemmikissä käyny! Häntä vain heilui ja jopa istuttiin kauniisti odottamassa. Henkilökuntaakin hurmattiin matkalla ja Raija sai tutkia tytön ilman kummempia temppuja. Terve tyttö oli, mitä nyt vaihdettiin lääkkeet tuohon tulehdukseen. Painoakin oli 31-32kg. Että näin... ; )

Kun kerta homma oli kivaa, kävimme vielä pienellä kaupunki kävelyllä ja samalla näyttäytymässä Goalas tiimille. Iltapäivällä, kun menin töihin, oli osa tietty harmissaan, kun ei Umppaa ollu nähny. Meillä kun löytyy vapaaehtoisia rapsuttajia.  Kaupungillakin kävely sujui mallikkaasti. Ainoastaan jumistusta tapahtui, kun piti rajoittaa kävelyä esim. liikenne valoihin yms. Nti ei tykkää kun häntä yritetään hallita... = ) Keneenköhän on tullu?????

Pappaa Umppa jo höykkyyttää ihan kuin Kaino aikoinaan, mutta täti onkin kovempi pala purtavaksi. Kaino kun ei sulata mitään kevätjuhla liikkeitä naamalla. Kova on pää pennulla, kun ei tahdo tädin ojennuksen mennä jakeluun! Lenkillä onneksi osataan käyttäytyä niin saadaan aamulenkit hoidettua reippaasti.

Kainolla oli tänään piiiiiiiitkästä aikaa toko päivä. Ma oli normi treenit, mut ti kun olimme ajamassa activelle, päättyi matka kolariin. = ( Onneksi tuli vain peltivauriota etukulmaan eikä kenellekään käynyt kuinkaan. Kaino varmaan ajatteli et "tää on ihan normia mamin kans" = ). Motarilla joku ihanuus veti suoraan eteen, kun ajoin ohituskaistalla!Ei auttanu muukuin vetää jarrut pohjaan ettei aja päälle. Grrrr... Kyllä v****ti. Onneksi ei tosiaan isompaa kolaria 4 ruuhkaan saatu. Äijä tosin selvisi naarmuitta ja kiihdytti pois paikalta. Mutta  "hyvä" tuuri ei loppunu tähän (tarkoittaen ettei tullu isompaa lommoa), hinausauto sattui ajamaan juuri ohi ja 5 min kolarista autoa laitettiin jo lavalle!!!! No nyt on jälleen koiraauto huollossa ja täytyy tulla tuolla pikku kirpulla toimeen. = )

Niin sitä tokoa. Otin vauhti ruudun x1, hyppynouto x1, kaket läheltä kaikilla vaihdoilla x1, istu x1 liik. om, ja pari tunnaria. Kaino taisi olla eilisestä tunnin umpirämpi lenkistä vähän poikki ja vauhti ei ollu paras, mutta muuten meni kivasti. Varsinkin kaket oli HUIPUT!!!! eka tunnarissa löysi oman mut jäi sinne (nosti mut ei tuonu) mut toka oli jo ok, tosin tiputti jalkoihin. Sit pari pitoa loppuun ja homma toimi taas. Muuten ei hirveästi huomautettavaa! Oli muksaa pitkstä aikaa! =) Tää kun pysyi päällä kisoissakin, mutta en taida vielä hirveästi hehkuttaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti