.

.

sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Harrasteluja

Kevät on selkeästi tullut, kun harrastus toiminta alkaa olla aikas aktiivista. =D Perjantaina pääsin harrastamaan ihan yksin ilman koiria, tosin hyvinkin koiramaista touhua eli mölli tokoihin tuomariksi. Luokat oli mölli ja ALO. Täytyy sanoa että mukavaa oli!! =) Toivottavasti kisaajilla oli yhtä mukavaa... Koirien taso oli aikas hyvä, mutta parasta antia oli tanskandogin aivan mielettömän hieno luoksetulo ja sitten venäjäntoyn koko mölli suoritus. Harmi että heillä paikallaanolossa tuli hieman miinuksia, muuten sarja oli 10, ja olisi ollut jopa virallisissakin, sen verta puhtaita suorituksia. Tuon minikoiran sisällä asui kyllä täysiverinen bordercollie!!! Ahhhhhh... Mä kyllä niin rakastuin tähän tapaukseen. Tietty voi ohjaajalle antaa edes pientä kunniaa koulutuksesta ; )

Sunnuntaina olikin Umpalla mätsäri. Tuomarina toimi Jari Laakso eli ihka oikea ulkomuototuomari! Umppa suoriutui tehtävästä aikas kivasti. Hieman neiti oli "sulkeutuneempi" kuin Vaasassa, mutta onneksi vain hetkittäin. Muuten kyllä saalistettiin lentäviä lehtiä yms. =D Seisominen on jo Umpalla hyvin hallussa, mutta juoksuun tarvisi poweria lisää ja reilusti!

Kaino täti oli mukana, mutta kehään asti ei menty, kävimme vain laidalla tokottamassa. Seuraaminen on jo palutunu aika jees, mutta kaukot oli aika kököt. Tai no läheltä tekniikka jo hyvä, mutta matkanpäästä keskittyminen herpaa pahasti. =( Samoin istu ei toiminu. Otin treenit kahdessa osassa eka kun tultiin paikalle ja sit tuntien päästä lähtiessä ja eka setti oli kyllä paras. Taisi jo väsy painaa kun koiria oli ilmoitettu mätsäriin ihan älyttömän paljon joten aikaa kului ja kului ja kului....

Veli poika Nuuskis olikin taas pärjänny "virallisessa" pentunäyttelyssä messarissa hienosti. Pojan eka näyttely ja tuloksena toinen sija ja kunnia palkinto! WAU!!! Onnittelut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti