.

.

maanantai 11. huhtikuuta 2011

Vaasan KV näyttely

Sunnuntaina kävimme Vaasassa näyttelyssä. Umppa oli ekaa kertaa kehässä ja ylipäätään isossa hallissa. Hieman jännitti kuinka tyttö siellä pärjää, mutta neitohan oli niinku ikänsä halleissa ravannu! Alkuun tietty oli että HÄH, mutta ennekun päästiin kehän laidalle asti niin homma oli tuttua. Kaino täti oli tsemppaamassa Umppaa ja hienostihan Kaino hoiti hommat. Olen niin super ylpeä kummastakin. Ei välitetty muista ja käveltii upeasti ruuhkassa. =D

Sitten tuloksiin. Umppahan korkkasi näyttely uransa hienosti ollen ROP pentu ja tottakai saatiin myös KP. Tuomari tykkäsi tytöstä kovin, ainoastaan alapurennasta tuli sanomista. Tässäpä kuva sankarista ja arvostelu.


8mnts old. well prop. At this moment a little overbuilt. maskuline head. nice, black mask. dark eyes. correct lenght of muzzle. At this moment undershot. a good bone. weak past**s. Strong body for this age. movement a bit narow in backs. really nice temperament.


Kaino ei ihan niin paljon  mielyttäny tuomarin silmää, kovin monesti kuulimme sanan bulldog... =D Koira näyttää ja se esitetään kuin bulldoggi... Mutta kuiten tuloksena VAL ERI2. SAta ei tällä kertaa saatu.


Kainon arvostelu näytti sitten tältä:
3 years old. Strong bitch, a bit too belly. nice feminine head. Dark eyes. Nice, black mask. Well set ears. Undershot. Good neck, shoulder & topline. well angulated. Good bone &feet. Very strong body. Moves well.

Tuomarina Theo Leenen Belgiasta. Tykkäsin kyllä hänestä. Varsinkin nartuissa (joita oli selvä enemmistö ilmooitettuja uroksia 4 narttuja 16) oli parasnarttu kehässä selkeä linja havaittavissa, siihen muottiin ei Kaino oikein sopinu... Tuomari myös koplasi koirat aikas tarkkaan ja ronskisti, joten lihaskunto tuli varmasti selville. Voi olla että herkemmät / tarkemmat koirat ei ehkä tyylistä pitäsi... mutta meillä pussattiin naama molempien koirien toimesta! =D Tuntui tuomari tykkäävän kummankin koiran luonteesta kovin. Sanoi ettei ihan joka koiraa samalla tavalla hömpöttele!

Tottakai kun Vaasassa olimme käyvin myös katsomassa sukulaistyttöä Misania. Misan on Paukun tytäs Ruotsin puolelta. Yhtä ihana hän oli kuin ennenkin. Paljon sateli pusuja kun sisälle astuin! =D  Tässäpä tyttö suosikki paikallaan levolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti