.

.

tiistai 19. huhtikuuta 2011

Mami on NIIIIIIIIIIN happy!!!!!

Eilen vedin tyttöjen kans lepakkotreenit hallilla (klo 22 aikoihin.... se siitä sosiaalisestaelämästä) ja Möpö oli TYKKI!!! Alkuun otettiin ruutua 2x namikupilla ihan vaan vauhtia ja vauhtia löytyi niin et sora rapisi =D sit 2x 25m matkalta mut seisoin pysäyttämässa puolesta välistä ja napakka maahan meno molemmilla kerroilla ja hyvä laukka! Siitä sit jouhevasti ohjattuun ja siinäkään ei valittamista 2x oikea ja 1x vasen. Tai eka oikea kapula tippui maahan mut seuraavat hyvät. Vasen palautus jopa vauhdikkaalla laukalla! Sit olikin tauon vuoro ja hieman litilätiä jossa tytteli irtos tosi hienosti!

Tässä välissä Umppa sai ottaa 4x hypyn (este mennään jo löysässä hihnassa!), vähän kontaktia ja 6x toppi. Loppuun tietty Wuppa-palloilua. Umppa osaa tuoda pallon jo todella hienosti mamille. Vähän kait olen ylpeä naperosta =D

Mutta sitten illan koho kohtaan.... Kaino otti vielä yhden setin treeniä 4x luoksetulon toppi tennareilla palkaten ja 2x putken kautta maa. Ei parhaimmat mutta kelpaa. Loppuun sit kammo tunnari ja mitä teki möpö????? Tehtävästä suoriuduttiin aivan mielettömän hienosti. Pitkästä aikaa otin häiriö kapulat mukan ja levitin ne aidan eteen ja aidan kulman taakse oman. Möpö haisteli väärät tosi tarkkaan ja hoksi ettei se ole täällä siirtyi aidan vieruuksiin ja takas väärille, mutta vieläkään ei väärät noussu!!!! Hieman kävelin lähemmäs ettei vain turhaudu ja ala tarjoaa vääriä ja samalla hetkellä nti pongas oikean. Tarkka haistelu ja päätös tuoda se LAUKALLA!!! =D =D Mä olin niin sairaan iloinen!! Varsinkin siitä että älysin olla ottamatta toistakertaa... ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti