.

.

keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Umppa aloitti koulun

Tiistaina oli Umpalla eka koulupäivä tai iltahan se on kun activelle mennään. = D Umppa oli saanut erikoisluvan tulla mukaan penturyhmään joka normaalisti on tarkoitettu alle 6kk ikäisille pennuille. Eka kotiläksy oli annettu jo luennolla joka tietty oli kontaktinotto. Sehän on tietysti Umpalla jo hyvin hallussa.

Tunti aloitettiin ihan rauhoittumis harjoituksella Jennin kertoessa tunnin sisällöstä. Tämä ei sit oiken ollu Umpan alaa vaan neiti olisi ollut heti valmis tosi toimiin. =) Sitten tietysti katsottiin erilaisia kontaktitreenejä joissa Umppa sitten sai hieman loistaa. Myös imutusta otettiin piruetin avulla ja sitten vain ohjaamalla koiraa mutkitellen. Sekin toimi ihan hyvin. Tosin Umppa haluaa kävellä h_i_t_a_a_s_t_i kun ohjaajan sitä pyytää, muutenhan sitä kävellään ihan reippain askelin =D Myös ihan remmikäyttäytymistä otettiin kävelemällä hallia ristiin rastiin. Tässä ei Umpalla ole kyllä mitään ongelmia. Nti osaa kävellä todella kauniisti! Sitten tokavimppana oli ihan vain leikkimistä ja kyllä  vanha kunnon "möpö-pallo" toimi Umpallakin. Taisi tulla uusi suokkari! Loppuun saatiin mennä putki jota Umppa oli koko tunnin ihastellu. Tämäkin tehtävä sujui pienten alku maanittelujen jälkeen hienosti. Ongelma ei ollu se etteikö nti olisi sinne uskaltanu mennä vaan putkensuu oli auttamattomasti aivan liian alhaalla eikä napero heti älynny mistä se mami huutelee. Myöskin siinä oli ikiihana Jenni ketä täytyi hieman leikittää.

Hienosti siis sujui eka koulupäivä pennulta. Ensiviikolla sitten uusiksi. Tunnin lopuksi sain järkkyjä uutisia. Jenni kysyi miksei Kainon kanssa olla oltu viimeisillä tunneilla. No mä onneton olin luullu et kurssi oli jo ohi!!!! Kyllä täytyy sanoa että HARMITTI!!! No syksyllä taas uusiksi. Nyt tuleekin taukoa kun juoksutkin vihdoin ja viimein alkoi! Kyllä ne antoikin odottaa.

Loppuun ihan aiheen sivuun kuva iskimiehestä ja Kainosta. Hyvin sopivat molemmat soffalle kun oikein käperrytään. =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti