.

.

torstai 24. marraskuuta 2011

Toko-virettä ja polvi uutisia

Tänään oli Umpalla viimeinen kontrolli käynti Raijalla ja paljon kehuja saatiin mukaan. Polvo on toipunut hienosti ja Raija kehui paljon jalan liikettä! =D Loistavaa, aina tälläiset uutiset piristää mieltä ja luo toivoa että kyllä tuosta vielä jalka tulee. Muutoinki jalkaan on tullut jo lihasta takas menetettyjen tilalle. Umppa olikin jälleen elementissään odotustilassa ja viime viikontavoin sai hoitajilta paljon ylimääräistä huomiota. Umppa taitaa olla pikku suokkari Lemmikissä... ;) Odotustilassa oli tänään muutoinki huisia kun oli ruttunaamojen kokoontumisajot. Paikalla oli ranskanbulldoggi, enkkubulldoggi ja sitten Umppa. =D Taisi viimeviikollakin olla pienen pieni bulli vauva rokotuksia odottamassa. Umpasta napero oli NIIN ihana että!

Kainon kanssa tokot on menny loistavasti. Hieman jo kisa jännitysta mamilla havaittavissa... =) Ollaan saatu tehtyä tunnari, ruuru, istuminen, noudot ja seuraaminen kisaversioina hienosti. Ne hitsin topit ja kaukot vain vastustaa... Arghhhhh.... No pariviikkoa aikaa... =D Tänään Kaino oli huippu ruutuilija. Palkkasin ihan muuta liikettä patukalla ja annoin Kainon voittaa patukan repimisen jälkeen. Neitihän lähti laukkaan ihan mielissään kentälle ja päätyi vahingossa ruutuun. Hienosti tyttö katsoi et hei mähän olen ruudussa ja paineli keskelle ruutua ja jäi odotamaan lisä ohjeita. =D Hienoa omatoimisuutta. Taitaa paikan nillitys treenit tuottanu tulosta, sen verta keskelle siirtyminen ruudun laidalta oli!

Läkäri käyntien yhteydessä ollaan tyttöjen kanssa käyty treenaan kaupunki kavelyä ja hienosti on treenit sujunu siinäki. Tosin tänään kun satoi vettä oli Umppa sitämieltä en rotuaari on kakka paikka. Viimeksi pallo aiheutti jumia mut tänään se oli ihan unohdettu. TAi ei se viimeksikään enää toisella kiekalla ollu kauhea kun siellä oli Laura rapsuttelemassa... =D Kaino nyt kiipeili pallon rappusilla tottuneesti. Hieman vissii Umpalle vinoili, mutta ei kerrota Umpalle et Kainosta samainen pallo oli kauhistus pikku tyttönä ; D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti