.

.

keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Tokotusta Turussa

Viikonloppuna kävimme reissussa Turun suunnalla. Ohjelmassa oli tietysti tokoa Lentsun opissa ja tietysti samalla morjenstettiin kasvatti-äippä Miiaa. Mukaan reissuun pääsi tällä kertaa vain Kaino. Umppaa kun ei juuri nyt viitsi kauheasti turhaan kuskata/makuuttaa autossa. Mimmin juoksut torpeidoivat Paukun reissun, toisaalta tuskin pappakoirakaan pitkistä automatkoista enää tykkää... tai pitää varmaan kysyä Paukulta itseltään! =)

Lentsun tunnilta saatiin taas roimasti oppeja. Ohjelmassa kun oli heti alkuun meidän kauhut eli luoksetulon topit ja kaukokäskyt. Onneksi sentään paikkamakuussa ja seuraamisessa saatiin loistaa. Luoksetulo meni nyt uusiksi... huoh...taas... käsimerkki pois ja suullinen tilalle. samoin palkkaus siirtyy kokonaan takapalkkaan, kun nti ei reagoi oikein heitto palkkaan. Bullmastifille tyypilliseen tapaan ei turhia liikkuja tehdä, vaan nakille/lelulle juostaa vasta kun ne tömähtää maahan. Nakkikuppi toimi alkuun turhankin hyvin eli Kaino ei edes lähteny tuleen luokse vaan kääntyi heti syömään. Onneksi apu oli lähellä ja Lentsu nappasi kupin jemmaan. Eli apua tässä treenissä tullaan tarvimaan.

Alkuun saadaan tietysti neuvot mitä tehdään


Sitten keskittyneenä lähdössä

Sitten mennään jo vauhdilla eteenpäin. Jopa niin vauhdilla, että se toppi jäi... =D

Tässä luoksetulon paras osa eli nami kuppi


Kaukot otettiin sitten kisaillen. Ekaksi oli vuorossa nopeuskisa eli kuka ehtii tehdä eniten vaihtoja 30sekunnissa. Tehtävän hankalin osa oli laskea itse samalla kun käskytti. Kisa käytiinkin 3 kertaan että saatiin tulokset. Kaino teki hienosti vaihtoja, eikä mamikaan huijannu tekemällä samoja vaan kaikki 3 liikettä oli käytössä. Tässäpä kisakuvat.

Ekaksi "peru" eli seisomasta istumaan

sitten "uppi" eli istumasta seisomaan

Seuraaminen olikin käskytettynä lelujen yms päällä. Palkka tuli aina perusasennoista. Täytyy kyllä hieman kehua, että upeaa seuraamista tehtiin. Pieni hukkaus naapurikentän jalkapalloilijoiden kohdalla, mutta muuten Kaino ei välittäny häiriöistä!

Perusasento

ja itse seuraamista

Paikallaanolosta ei tullu kuvia, mutta tunnin päätteeksi avitin kurssikaveria olemalla häiriökoirana. Kaino kun on pomminvarma paikallaanolija. =)

Reissu oli kaikenkaikkiaan ihana. Paljon toko vinkkejä ja kivaa koiratouhua ja vieläkö sai viettää laatuaikaa Miian kanssa niin reissu oli hitti! =D Kiitoksia Miialle vielä kerran majoituksesta ja Lentsulle mielettömän mukavasta tunnista. Kiitokset kuuluu tietysti  myös kuvaajalle, jonka nimeä en ikävä kyllä tullut ikinä kysyneeksi =( Mutta hienosti hän hommat hoiti! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti