.

.

keskiviikko 25. tammikuuta 2012

Takeissa ON eroja

Tänään saatiin ehkä ratkaisu Umpan talvitakki ongelmaan.... Kyseessähän oli tyypillinen teinien ja mamman välinen "mikä näyttää hyvältä päällä" tilanne. ; ) Mittarin lukeman näyttäessä aamulla -18 astetta piti Kainollekin laittaa BOTtia järeämpää toppaa päälle. Arkun kätköistä kaivoin Neksun vanhan toppiksen esille. Kun Umpan käyttämä harmaa vaal sin tikkauksin on himpun isompi kuin vanha metsän vihreä, niin vaihdoin vihreän Umpalle ja Kaino sai harmaan. Ja mitä vielä Umppa käveli koko lenkin mitä kilteimmin ja reippaammin kuin aikoihin! Huh huh, ei voi kuin taas miettiä, että mitä v****** tuon koiran päässä aina liikkuu????? =D Jos ikinä päätän hommata lapsia ei uhmat ja murkut tunnu missään.... ; )

Umppa osa2. Niin treenatakin ainavälillä pitää. Tänään oli olohuone treenit kun hallia ei ole lämmitetty. Ohjelmassa perusasentoa (saatiin Kainon kanssa tai siis koko meidän ryhmä sai palautetta maanantaina että koirat osaa sitä sun tätä mutta ne on surkeita seuraajia eli perustreeniä tiedossa =) ) ja maahanmenoa. Pelkkä sivukontakti meni upeasti samoin liikkeellelähdöt, mutta kun piti tulla takaa sivulle koin elämäni ylläri. Umppa päätti hutkia mua etutassuilla selkään ja ahteriin!! Aivan, tätähän me ollaan treenattu useasti ; ) Tai josko meillä on mamilta salaa opeteltu hakkaa mamia liikkeitä... Turha varmaan mainita että Kaino tokotti hienosti! Samat liikkeet mut maahanmenoa tuli kaukoissa. Samalla muistuteltiin mieliin että uppi on uppi (istumasta ylös takajalat potkasee taakse) ja peru on peru (seisomasta istumaan peruutetaan pariaskelta) tahtoo tyttö vielä näissä tulla eteenpäin vaikka muuten kaket alkaa jo sujua ihan jopa reippaalla asenteella.

Maanantai activen treenit meni taas kivasti Kainon kaa. Ekaksi otettiin seuraamisen tempon muutoksia. ksin kun tein meni hienosti jopa kun otin hypyn väliin niin hienosti seuraaminen vain jatkui. Heti kun Jenni tuli katsoon niin jopas ei mennykkää... Ainakin Jenni sai monta elin vuotta lisää, sen verta koutsia nauratti meidän meno. No sama tatsi säilyi kun oli vuorossa nouto. Nyt oli kapula lelujen ja namien seassa ja nouto käskyllä olisi kapula pitänyt tulla. No ei tullu namit kyllä syötiin. Avuksi hihna ja mami tuli nakki bileisiin kans mukaan hihnan jatkona. =D Joo mu kivahan se on jos koutsi viityy. Täytyy kyllä sanoa että kyllä tää lähti sujumaan ku laitoin namit takariviin enkä heti ekaksi... Paikallaan oloja otettiin monenmoisia ja niissä ei kummempia niinkuin ei yleensä. Pari pientä lonkka asentoa mut sen vastapainoksi nopeita maahan tippumisia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti