.

.

maanantai 23. tammikuuta 2012

Talvitakit ja silmäpussit

Huh huh... Pitää ihan blogiin tulla avautumaan... Omistan siis 3 bullmastiffia joista 1 on kiva ja kaksi enempi tai vähempi haasteellisia. Ei siis hankalia ; )

Tänään oli aamulla pakkanen menneyt yli 10 asteen ja toppatakit nostettiin taas esille ja käyttöön. Normaalisti en kyllä takittaisi näin pikku pakkasilla mutta treeni hallit on sen verran kuumia joten paksusta talviturkista on hieman ongelmia. Umppa tunnetusti inhoaa kaikkea ylinmääräisiä härpäkkeitä, mutta aamun käytös oli ylitse kaiken. Koko 45min lenkin sain kävellä käsi taaksepäin! Umpan naama oli super rutussa ja näytti kuin tytöllä olisi ollut järkyttävän isot silmäpussitkin! Tietystihän teini on saattanut taas valvoa turhan myöhään... ; ) Tätä iloa ja riemua pihalla olosta säestettiin järkyttävän kova äänisellä röpötyksellä (kahvinkeitin siis päällä taas). Oli siinä muilla tiellä liikkujilla taas ihmettelemistä. = D

 Kaino nyt oli oma kiltti itsensä mutta ei Möpöäkään ihan hirveästi huvittanut aamutuimaan kuntoilla. Toista oli sitten päivälenkillä. Molemmat veti hännät heiluen edessäpäin. No katsotaan riittääkö virta illan treeneihin asti... Aktiivi koiralle tiemme taas vie näin maanantai iltaisin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti