.

.

sunnuntai 29. tammikuuta 2012

Lazy sunday

Pakkanen senkus vain paukkuu nurkissa joten mikä sen ihananpaa kuin käpertyä sohvan, sängyn yms kätköihin pakoon kylmyyttä. Meillä on kyllä lenkkeilt normaaliin tahtiin vaikka pakkanen välillä on rikkonut -20 asteenkin! Hui!! Takkeja vain päälle, mitä useampi kerros sen parempi... Tähän väliin pieni tieto isku, että kyllä se oli takista kiinni. Siis Umpan liikunta halut... =D Nyt kun aina laitettu vihreä toppis ei ole ollut sen kummempia ongelmia, tietty tuo lähteminen on teinillä aina aikas hankalaa... Ehkäpä syynä on myös kun papallakin on saman vihreä takki.  Paukku kun on niin rankka ; )

Tässäpä kuvasarjaa tältä viikonlopulta ja pari myös aijemmalta. Meno ei näytä muuttuvan miksikään.

Kuvasarjan saa tietysti aloittaa Paukku, unigalleriahan on ollut Paukun heiniä jo kohta 10 vuotta!


Tässäpä kuva pari kirahvin unikäytöstä, ensin se toimii mukavana tyynynä.

Jonka jälkeen pienellä kiertoliikkeellä siitä saatiin niskan taakse oiva tuki.

Jalat on moni käyttöiset. Niillä pääsee eteenpäin tai niistä saa kääräistyä oivan tyynyn. Toinen puoli saa roikkua vapaana ja levätä myöhempää käyttöä varten.

Tässä hieman lähi ilmettä. On se mamin pusupoika vain niin suloinen!

sitten tietysti on Kainon vuoro osoittaa suvun unen lahjoja. Tähän päädyttiin siivouspäivänä, patjat on normisti päälekkäin. Nti ehti sujahtaa unille ennen tassupatjan saapumista tuulettumasta. Yritin kyllä sanoa Kainolle että siirtyisi, mutta kun mitään ei tapahtunu nakkasin patjan päälle. Tämmöisenä löysin paketin vielä siivouksen jälkeenkin. Ainoastaan unikieli oli otettu esille. =)

No nyt on patjat oikein päin, mutta Kaino taas hieman venyneenä kulmittain...

Ja totthan toki niitä asentoja löytyy Umpaltakin. Harmi etten saa ääniä liitettyä tähän. Tytteli on kova sahaan hirsiä....

Tässä oli nukahdettu lelu suussa ja äänitehosteet oli normaaliakin tehokkaammat. Semmoinen pörinä kävi että! =)

Mamin loisto idea. Kun koko lauma on taas ollut kasassa ja kaikki kolme tykkää nukkua juuri tässä nurkassa niin laitoin tuon tassupatjan tuohon toisen viereen että mahtuu kaksi samaan mestaan. No ei mahdu jos Umpalta kysytään! ; D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti