.

.

keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Viikonloppu tuli ja meni

Ja pappakoira pääsi viimein käymään, kun tyttöjen juoksut on nyt taas hetkeksi juostu. olikin päässyt tulemaan jo kauhea ikävä kun ei kolmeen viikkoon ehtinyt kuin nähdä Paukkua välissä. Onneksi tietää, että Paukku on hyvässä hoidossa Markulla, ehkäpä jo liiankin, kun herrallehan ei enää kelpaa kuin ihmisteen sohva ja sänky. ; ) Pappa on vielä oikein vetreässä kunnossa vaikka 10v synttärit alkaa olla jo lähellä. Hieman ollut silmän kanssa ongelmaa, mutta muuta vikaa siitä ei löydy kuin vanhuuden tuomaa "rappeumaa", toivotaan ettei silmä ala enempiä vaivaamaan.

Umppa ja Kaino taas jatkavat harrastuksiaan omalla tasollaan. Kaino kisoihin tähtäävästi ja Umppa omaksi riemuksi. Umppa vaan alkanut osoittaa toko-koiran vinkeitä innostumalla treeneistä ihan täysillä. Kosketusalustan nähdessään nti pomppi kuin villivarsa takajaloillaan saaden mamin sydämen pomppaamaan kurkkuun. Jalka kun ei vielä saa rasittua liiaksi... No ainakin se ottaa jo hyvin painoa vastaan. ; ) Jotain ikävääkin treeneissä on tapahtunu... =( Viikko sitten ohikulkeva koira nappasi tyttöä kuonosta... Muistona ranskanbuldogin hampaankuvat... Huoh... Onneksi Umppa ei jäänyt asiaa enempi kaiveleen kun saatiin heti perään hyviä kokemuksia. Nti kun yhdisti tappahtuneen rapsutuksiin (kaveri juuri hömpsytti Umppaa kun onnettomuus tapahtui, eli kyseessä oli todella OHI kulkeva koira). No sitä tikulla silmää jne.

Kainon kanssa edistytty huimasti luoksetulon topissa ja kaukoissa. Maaliskuussa ppäästään sitten testaan kokeessa kuinka treenit on sujunu. Toppia ollaa otettu nyt käskyllä (ksimerkillä tehostaen) ja kosketusalustalla. Sivutuotteena on saatu myös pätkät laukkaamalla kulkeva koira! =D Kaino rakastaa alustoja, toiselle mennään seisoon ja toiselle maate. Alkuun jännitin et sotkeeko ahasti, mut aikahyvin erottanu. Mitä nyt joskus sattuu mokia kun oikeen ollaan villinä. = D =D Myös tunnari ollu superi. Viime treeneissä olin varma et nyt hukku ja etsii väärästä läjästä, muutta mitä vielä oikea tuli!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti