.

.

sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Tokotusta flunssassa

Mami on potenut sitkeää flunssaa johon tuntuu ettei edes lääkekuurit auta. =( Mutta onneksi koiruudet on voinu tosi hienosti. Treenattu on flunssasta huolimatta vaikka kyllähän ne aina vähän väsyneemmät treenit tuppaa olemaan.

Maanantain tupla activet meni hienosti, suorastaan loistavasti. Kaino oli mukavalla tuulella ja teki töitä hyvin. Ohjemassa oli 2 liikettä kisanomaisesti. Päätin ottaa yhden epävarman (tässä kohdin tunnari, kun taas kiihdytty siinä) ja toisena mukavan ja varman (ruutu). Tunnari oli kyllä hieman hmmmm levoton. Kaino juoksi kepeille nuuski hetken nappasi kapulan ja toi sen. Olin varma että väärän toi kun ei haistellu pidempää, mutta oikea se oli!! =D Huisia!! Mutta ehkä ihan hyvä että välillä olen palautuksen aikaan epävarma niin ei ala sitä sitten kisoissa empiä. No tupla käskyn jouduin antaan kun nyt yritetty tehdä pelkällä "oma" käskyllä haku. Ruutu oli hieno. Ei tykki mutta tarkka. Oli kuulema päivän paras! ; ) Hienosti laukkasi putosi maahan ja tuli luokse. Mitäs muuta sitä kaipaa?? Auts, huono kysymys, ku tietty olisin kaivannu tarkempaa paikkaa keskelle ruutua. =D =D Sit otimme paikallaa oloa jonossa häiriöillä ja siinä ei kummempia. Hauska sivulle tulo oli peilin edessä. Koira jätettiin selän taa ja sieltä sivulle namikupin yli. Kun onnitu niin vapautus kupille. Tämäkin sujui pienen alku kankeuden jälkee. Itseasiassa kaino teki äärettömän väistö liikkeen kupin kohdalla. Onkohan mami joskus napauttanu ominluvin syömisestä?????

Umppa taas yllätti kuinka paljon Umppa on oppinut vaikka ei olla aktiivisesti treenattu eikä Umpan aivotukset oikein puolla tokotusta. Ekaksi oli liikkeelle lähtöjä ja askeleen jälkeen paluu perusasentoon. Tätä tehtiin seinänvierellä, että olisi tuki tulla suoraan. Itse hieman kauhulla odotin mitä seuraa, mutta Umppa päätti olla tähti ja paukutti hienoa suoraa. =D Vähän mami oli fiiliksissä. Sitten oli vuorossa paikallaaoloa ja olikin mukavaa näyttää Jenille että me osataan nykyisin mennä maahankin. =) Viimeksi kun activella ollaan Umpan kanssa käyti ei se ihan ole menny putkeen.... Luoksepäästäväisyyskin oli hallussa. Kyllä Umppa nämä paikka liikkeet halltsee ; ) Tunnarin piilotusta otin ihan itsekseen ja se onnistui kanssa. Umppa kun on tuon nenän kanssa tätiään parempi. Lopuksi oli luoksetulo ja sekin hoitui. Me ei otettu perusasentoon,  mutta muuten oli vauhdikas ja suora.

Ke iltana treeninvedon päätteeksi päätin tuttuun tapaan treenata Kainonkin. Umppa ei päässy tälläkertaa mukaan. Tarja ja Riittakin oli jälleen tulleet treenaamaan omat koiransa. Tässä onkin ollut pitkin talvea ihan mieletön mäihä päästä katsoon suomen huipun treeniä. Tällä kertaa saatiin Tarjalta myös vinkkejä siihen luoksetulon toppiin. Tietty vika on ollut minussa ja takapalkkaa tuli vinkkinä sieltäkin suuntaa. Mutta erotuksena muihin takapalkka vinkkauksiin, saatiin loistavan yksinkertainen neuvo, kuinka se myydään koiralle. Nami taakse, kävellään ja vapautus kupille. Kun koira alkaa ihan varastaan palkalle on se myyty. Ai kun yksinkeratsista, kun olis ihan hetken pysähtyny miettiin. No käskykin vaihdettiin napakampaan. Hauska nähdä kun pääsemme Tarjan vetämälle kurssille onko vinkistä ollu apua ja saadaan kokeilla sitä tositoimissa.

Viikonloppu onkin ollut hiljaisempaa treenirintamalla kun pitkään jatkunu flunssa tosiaan otti ja puhkesi päälle uudelleen. Kaikki voimat on säästelty nyt lenkkeihin ja lepoon. Toisaalta Pappakoira on jälleen saapunut meidän laumaan niin lenkitettävää onkin riittänyt. Mutta kait sen voi jo paljastaa, vaikka etukäteen tuuletukset yleensä ampuu jalkaan.... Me päästään takaisin omaan vanhaan kotiin!!! Päätin rohkaistua ja ostaa talon itselleni. Hui, hieman jännittää kuinka me koirien kanssa siellä pärjätään. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti