.

.

tiistai 7. helmikuuta 2012

Popsi popsi porkkanaa

Tytöt päättivät aloittaa bikinikuntoon pääsyn jo näin 30 asteen pakkasilla ja popsivat porkkanoita iltaherkun tilalla. ; ) Tai ei nyt sentäs, tarinahan meni oikeasti näin... Laittelin puuroja tuossa illalla ja Kaino tavoistaan poiketen tuli norkkaa keittiöön. Näytin ettei mulla ole kuin tämä porkkana niin eiköhän neito napannu sen itselleen. Samalla paikalle saapui Umppa joka nappasi salamana Kainolta porkkanan eikä kyllä oikein tienny mitä sillä tekisi. Kaino jäi sit alahuuli mutturalla ilman porkkanaa, joten memi heltyi ja antoi Kainolle oman jonka saatuaan Kaino lähti vauhdilla luunsyöntipaikalle. Tlävälin Umppa oli jo pudottanu omansa et "höh, ei tää ollukkaa mitää hyvää". No kun Kaino lähti lähti Umppakin porkkanan kanssa vauhdilla. = D Jälki olikintämän näköistä:
Kuten olettaa saattaa ei siivo ollu Umpan puolella yhtä hyvää kuin Kainolla. Onneksi Kaino on mamin kulta ja kävi siivoamassa apuna. ; )

Tässä sitten lopuksi taas uneliasta meininkiä... Pakkaset kun ollu -30 asteessa ei lenkkeily ole niitä ykkösjuttuja. Tietysti myös itse saanut potea talven flunssa aaltoa joten silläkin aktiviteetit olleet hieman vähissä. Koirat on muutoinkin tykänneet nukkua ihan lähekkäin. Tai sitten Pappa on niin odotettu jokaviikkoinenvieras, että Papan kyljessä on niin ihanaa ja turvallista.


Kun pappa on Oulunsalossa Markun luona täytyy tyytyä hiiven läheisyyteen.

Tässä lopuksi vielä innokkaat lenkille lähtijät. Umpan ilme kertoo kyllä ihan kaiken. Mutta edelleen vihreällä takilla lenkkeily maistuu paremmin kuin harmaalla. Onhan Papalla samanlainen. ; )

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti