.

.

maanantai 13. helmikuuta 2012

Umppa-jumppaa osa3

Tänään käytiin Umpan ja Paukun kanssa fysiossa. Pappa sai paljon kehuja hyvästä kunnosta, joten enempi oli nyt nautiskelu reissu Paukulle. Umppa oli tietysti jumpannu selän taas ihan jumii. Umpalla on jäänyt kovin muistiin että jalka olisi kipeä ja ei käytä sitä ihan vielä täysin oikein. Tästä syystä oli tytön selkä jumissa ja neuloja laitettiin toiselle puolellle useita. Toinen puoli taisikin säästyä neulotukselta.  No nyt on Umppa nukkunut todella sikeästi. Ulvonta vain kuuluu patjoilta. =)

hyvä esimerkki Umpan jalan käytöstä on kun läksimme hoidosta tyttö kiipesi muitta mutkitta autoon ponnistaen leikatulla jalalla joten tuskinpa se ihan niiiiiiin kipeä kun tyttö välillä huijaa. Tietty sillon kun ontuu ei tarvi käydä lenkillä... Hmmmm..... Onkohan mamia nyt huijatu oikein kunnolla??? =D Umppa on viisas halutessaan.

Mukaan tuli sitten uusia jumppa ohjeita. Nyt Umppa alkaa sirkus norsuksi ja seisoo vadin päällä etujaloilla (takaset siis maassa). Tästä aletaan etujalkoja varovaisesti nostella jotta Umppa joutuu laittamaan painoa taakse. Seuraavaksi Opetan Umpalle tökkään tassulla ylöspäin jotain. Täytyy keksi uusi kosketus alusta tälle tempulle, maassa olevaa kun tyttö rakastaa käydä koskemassa. Ei sit tartu sama villi tähän. Seuraava vaihe onkin painon siirrot puolelta toiselle. Jännää päästä opettaa temppuja. Kainon kanssa ollaan opeteltu pyörimään vadin päällä (siis ne etutassut vadilla =) ) jotta sais sivuilletuloon vauhtia kieppiin. Kainon mielestä se ei vain ole ollu kauhean kivaa... No nyt sit on pakko hommata kotiin vati ja pääsee molemmat treenaan.

Treenistä puheen ollen nyt illalla on poikkeuksellisesti molemmilla tytöllä activen treenit =D Huisia....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti