.

.

keskiviikko 22. helmikuuta 2012

Voihan räkäJust kun pääsin valittamasta omaa flunssaani niin eiköhän meidän perheeseen rantautunu kennelyskä. =( Voi kurjuuden kurjuus. Nyt kun itsellä alkaisi olla treeni kunto kohdillaan niin harrastusvälineet menee epäkuntoon.

Tiistai  aamuna alkoi  tytöillä köhiminen ja illalla kun pääsin töistä kotiin oksennettiin meillä jo kunnon lima oksuja. Tietenkin mittari käteen ja kuumetta mittaamaan. Kainolla oli ihan normi lämmöt mutta pikkuinen Umppa olikin jo kuumeessa 39,5 asteen voimin.

Tietysti kuumeesta huolestuneena soitin päivystykseen ja ei voi kun taas ihmetellä tuota päivystys käytäntöä. Selitin asiani ja hoitaja kävi kysyyn lääkäriltä miten on mitä tehdään. Lääkäri oli ohjeistanu että "kannattaa tuoda näytille". Hieman tätä ihmettelin, että eikös me tartuteta nyt sitten tauti myös muihin potilaisiin, mutta jos apua halusimme saada niin ei kun koirat autoon ja menoksi. Onneksi päivystys on meitä tällä hetkellä todella lähellä noin 5-10 min ajomatkan päässä.

Perille päästyämme sanoi lääkäri, että voidaan ottaa koirat jo sisään (tarjoiduin että koirat olisivat odottaneet autossa). Tietty luulin, että me päästään heti. Mitä vielä odottelimme tovin ja tytöt köhi ja oksensi lattialle... Lääkäri katsoi hetken odotustilassa meitä ja totesi kuulostavan kennelyskältä, Oireet oli kuulema tyypilliset. Siis mitä??? Juurihan puhelimessa oli selittäny tilanteen. Samaan hengenvetoon tietty ettei siihen oikein mitään lääkettä ole yms. No mietin siinä sitten, että "miksi me sitten täällä ollaan??" No päätettiin ottaa Umpalta verikoe jotta nähdään onko tulehdus arvot missa lukemissa. 10, 3 näytti tulos ja alle 12 pitää olla joten emme sitten saaneet antibioottia. Kipulääkettä kylläkin saatiin mukaan ja pistoksena, jonka johdosta Umppa oli vielä tänä aamunakin duracell-pupu... Huoh... Pitäisi tietää itse paremmin.

No onneksi tänään jo tytöt voineet paremmin. Yö meni vielä köhiessä (ja mun valvoessa milloin yskän ääniin heräten ja sitten välillä oli vain liian hiljaista =D ) aamulla tytöt olivat jo parempana ja Umppa vain köhäisi oksot, mutta Kaino vtyytyi pärskimään. Illalla töistä tullessa olivat tytöt jo lopettaneet oksentamisen kokonaan ja köhäkin oli hellittänyt! Josko tämä olisi tämmöinen sähäkkä tauti. Treeneistä tietysti tulee paussia ja olisi ollut paljon odotettu kurssikin tiedossa, mutta näillä mennään. Pidän vielä peukkuja ettei pappa koira olisi pöpöä saanut kun viikonlopun meidän kanssa vietti... Paukun kohdalla kun ikää jo on sen verran, ettei ylimääräisiä tauteja haluaisi.

Olo oli myöhemmin illalla jo selvästi parempi. =D Tässä  kimppakuva

seuraavaksi päästiin jo yksityiskohtiin. Ekana Kaino mykkyrällä

Ja Umpan venytys


ps. Molemmat tytöt kävivät puntarilla lääkärissä. Kainolla kiloja oli 50.5kg ja Umppa oli menny tädin ohi 51kg:lla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti