.

.

maanantai 9. huhtikuuta 2012

Kevättä rinnassa

Koira perheellä on kyllä ollu viime aikoina kovasti kevät riennot mielessä. Karvaa vaihdetaan oikein urakalla ja virtaa riittää ihan koti tarpeiksi. Tästä syystä on nyt lenkit suuntautunu metsään ja jäälle. Nyt kun on palattu kotiin asumaan on ollut ihanaa kun lenkkimaastoja on ihan vieressä. Metsään nyt joutuu ajaan n.15 min, mutta meri on ihan vieressä, kävellen alle vartti ja autolla pari minuuttia. Nyt kun vielä jäällä on lunta joka kantaa ja aurinko paistaa täydeltä laidalta, ei parempia lenkki olosuhteita voi toivoa! =D

Välillä on kamerakin muistettu ottaa mukaan lenkki reissuille joten taas on läjäpäin kuvia juoksu- ja painisessioista. Tästä se alkaa:

Tytöillä on ollut super hauskaa, kun Umpan jalka alkanut kestää hieman enempi käyttöä. Juostu on naama sileänä ja ärmyytetty oikein tosissaan.
Pappa Paukku taas tyytyy tallustelemaan taustalla ja parhaansa mukaan väistelee eukkojen riehumista. Välillä on Paukkukin saanut oman osansa painista, kun jytääminen on konkreettisesti osunut tielle. ; ) Onpa Kainokin yrittänyt innostaa iskiä leikkiin, mutta herra Paroni ei enää näihin jytähommiin jaksa innostua. Pientä juoksu kirmausta yms joo, mutta tykin kuula jyräyksiin herra ei suostu enää. Silloin kurtistellaan kulma karvoja, että nyt riittää =)

  Joskus kesken juoksentelun tulee kuuma ja jano. Tässä Paronin mallia viilennyksestä.

Välillä Kaino joutuu viihdyttää itseään ihan yksin, mutta ei hätää kyllä metsästä aina jotain puuhaa löytyy. Umppa kun tekee vielä ajallisesti hieman lyhyempää lenkkiä kuin Kaino.


Nyt kun karvat pölisee on piehtarointi ollut ihan ykkösjuttu. Kainolla ja Paukulla on todellinen "vaatekaapintuuletus" meneillään, mutta tässäkin asiassa Umppa muistuttaa edesmennyttä Neksua et karvaa (ainakin toistaiseksi) on lähtenyt vain hieman. Edellä mainitut oikein juoksee pyörösuattavaksi pihalla ja Umppa vielä miettii et "mitä ihmettä tää on?"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti