.

.

torstai 26. huhtikuuta 2012

Rikotaan hiljaisuus

Taas on vierähtäny paljon aikaa viimeisestä päivityksestä. Jouduin itse tällä kertaa käymään leikkuupöydällä, joten aika on totaalisesti mennyt asioiden järkkäilyssä ja toipumisessa. Nyt alkaakin pikkuhiljaa olla akut ladattuna. Ainoa miinus on, ettei niitä akkuja voi oikeen mihinkään purkaa, kun ei saa rasittaa vielä itseään. Huoh... On tää vain niin vaikeaa.

Treenaaminen on kuitenkin jo aloitettu. Onneksi on pihalta jo enimmät lumet sulaneet niin siinä voi hienosti pientä tokotusta ottaa. Palkkaus on ollut vain hauskaa, kun oikeaa kättä ei saa käyttää =) Vasurilla heittäminen on niin turhauttavan vaikeaa! Mutta Kainolla on virtaa piisannu harkkoihin oikein kovasti pienen tauon jälkeen. Kaukot (nak nak, ei pitäis hehkuttaa...) on ollu välistä jo aikas kivat. Ei vielä 10, mutta valoa kyllä on tunnelin päässä, eikä edes niin kaukana. No siinä luosetulossa on ehkä lepattava kynttilän liekki siellä jossain, mutta ollaan siinäkin edistytty. Nyt ollaa yhdistetty PÄKkiä ja kosketus alustaa vienosti keskenään ja tietty molempia erikseenkin. Parin viikon päästä Lentsu tulee Ouluun kurssittaan niin innolla odotan uusia vinkkejä!!!

Pappa koira on vain hengaillut. Löysin kirppikseltä kivat pantterityynyt koirille ja tuntuvat olevan Paukun super suosikit. Ne kaivetaan esille aina kun uni painaa luomia. Eilen ihan huvikseen kuvailin eri asentoja tyynyn kanssa, kun aina kun Paukkua katsoi oli asento uusi, mutta tyyny  mukana. =)Umppa taas testaili uutta peittoa vienosti jalat ristissäNyt leikkuun jälkeen en ole koiria sänkyyn päästäny, mutta ennen leikkuuta alkoi olla jo huono tapa kun sängynlaidalla söin aamupalaa sai koirat tulla kaveriksi. No sieltähän ei sitten jossain vaiheessa enää haluttu ollenkaan pois. No ehkä ihan hyvä tää toipumisaika niin saadaan normi kuri käyttöön. =DEi kommentteja:

Lähetä kommentti