.

.

sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Kemijärvi ryhmänäyttelyKäytiin pitkästä aikaa Kainon kanssa hieman misseilyäkin harrastamassa Kemijärvellä. Umppakin oli ilmoitettu, mutta kun juuri lääkekuuri loppunut niin eihän meillä ollut geimeihin mitään asiaa. Lähtiessä ajattelin, että tuleepa tylsät kisat kun ilmoitettuja näkyi listassa 2, mutta perille päästyä näkyi tuttja kehänlaidalla eli saatiin sentäs kisakumppani paikalle. Ninalta kuulin että showlink oli jotenkin sotkenut ilmoittautumisen. No lista piti kutinsa, meitä oli 2kpl paikalla. =)

Kaino oli tuttuun tyyliin erittäin virtanen kisapaikalla. Täytyy sanoa, että kuuma tuli kun pääsin halliin perille. Auto jäi niin tolkuttoman kauas ja matkalla eksyttiinkin pari kertaa. Tulipa lenkitys hoidettua samalla. ; ) Kehässä Kaino oli pitkästä aikaa super iloinen, mahtanu tauko tehdä hyvää tai sitten tuomarina toiminut Jari Laakso sai meidät rentoutumaan. Itse kun tahdon jännittää ja sitä kautta nillittää asentoa turhan paljon, mikä taas ärsyttää Kainoa. Kun juoksut oli juostu, aloin asetella jalkoja normaaliin tapaan. Jonka Jari tosin "tylysti" keskeytti sanoin "Nyt sä pilasit sen". =D Kuulema Kainolla on niin hieno etuosa, ettei sitä pidä turhalla säädöllä pilata! No uusi yritys ja sitten Kaino sai seistä miten seisoi, jos minulta kysytään se oli kamalan näköistä! Toivotaan ettei kuvia ole saatavilla... No ehkäpä juuri tästä ihanan rennosta kehä kokemuksesta jaksoi Kaino esiintyä ryhmässä upeasti. Heti oli etuset hienosti ja hieman kun toista takasta hipaisi se oli siinä! =D Mahtavaa!!! Iso kiitos siis Jarille kun ratkaisi meidän kehä esittämis ongelman kerta heitolla. =D

Tuloksena oli siis VAL ERI1 + SA PN1 ja ROP eli rotunsa paras. Hieno suoritus matamilta. VSPtä ei tällä kertaa valittu, koska uroksen laatumaininta oli ERI ilman SAta.

Tässä arvostelu:
4v. Erinom. voimakas narttu. Upea rungon tilavuus, hyvä ylälinja, hyvä raajaluusto. Kaunis etuosa.Erinom. voimakas takaosa. Riittävät, mutta tasapainoiset kulm. Kaunis, voimakas liioittelematon pää, joskin otsapengertä saisi olla reilusti enemmän. Kaunis karvapeite.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti