.

.

maanantai 28. lokakuuta 2013

TOKO OKK 27.10

Taas kävimme koittamassa onneamme kisoissa ja ei se taas ihan putkeen menny. Jo lähtö kisoihin oli kaamea ja jännityksen täyteinen... Näin koko yön painajaisia kisoista, millon liikkuri ei ollu liikkuroinu meille kaikkia liikkeitä ja milloin olin jättäny kaikki kamat kotii ja olin kisapaikalla 7 min ennen suoritusta... Huoh... tunnelmat oli siis katossa jo kotoa lähdettäessä. En vain olisi kelojen siirtoa stressannu... ;)

Vielä ennen omaa suoritusta olin ihan paineessa kun edellinen koirakko oli aikas levoton. Suorastaan pelotti mennä paikalleen makuun kun koira tullessa oli enempi ku kiinnostunu Kainosta ja haahuili omiaan. No kyllä se siellä vaaditut minuutit pysin, mutta heidän oma suoritus loppui jo pariin liikkeeseen koiran jumitettua ja lopulta karattua kehästä. Siinä mä sit yritin häkillä olla suojana ettei ammu sinne, "onneksi" matkalla oli toinen koira jonka luo koira jumitti ja kaverini blokkasi reitin juuri kun koira oli jatkamassa matkaa eteenpäin ja omistaja sai koiran kii. No näissä tnnelmissa sit lennnosta kehään. Teitty seli seli ja oppia ikä kaikki. En ihan saanu ajatuksia kuriin joten alku kehä oli kaamea. Kaino vain laahusti eteenpäin ja roikkuin mukana. VAisu tyttö oli ollu jo lähdettäessä, mut uskoisin oman jännityksen olleen suurin syy. Kaino kun lukee mua niin valtavan hyvin! Yritin tsempata Kainoa koko kokeenläpi epätoivon vimmala ja unohdin meidän kaikki pikku nikisit kuinka saada Kaikku filiksiin. Tuo tsemppaus ku vain pahentaa asiaa.... No ens kerralla sitten.

Saatiin kuviakin kisoista ja oli se tyttö paikka paikoin siis ihan kuvattavakin. Kiitos Tiina Ahvenlampi kuvista.=) Okkn halliahan on ihan kauhea kuvauspaikka joten ihanaa et sain edes muutaman kuvan muistoksi!

Vähän kontaktia alkuun..
 Ja vissii joku liike onnistunutkin kun niin hymyilyttää! =)
 Ruutuun menossa
 Ruudussa
 Ja takaisin.
 Kyllä näköjään edes pätkä on seurattu suurinpiirtein kohdilaan...
 Tunnari. Tuomari kehui kuinka hienosti Kaikku alapurenaisesta leuastaan huolimatta kauhoi kapulan suuhunsa. =)

Tässäpä pisteet:

paikallaanolo   9  (lonkka asento tuli jossain kohdin ja hidas maahanmeno)
seuraaminen    7 (siis kauheeta haahuilua ku mami ihan paneessa)
Istuminen       0  (ei menny vaikka pysähdyin.... no kuite sit meni jollain käskyllä. tää leviää nyt käsiin tää liike, taas... =/ )
Luoksetulo     6  (niin surkea perusasento, joka vei kuulema paljon pisteitä. Topit ok)
Ruutu             10 (musta laiska, mut aina meidä bravuuri =) )
Hyppynouto   9  (pientä kapulan pyörutystä ja vino perusasento ja sais olla palautus koko matkan laukalla)
metallinouto    9½ (pientä kapulan korjailua suussa,  mut upea palautus)
Tunnari           9½  (sama ku edellä)
Kaukot            0    (eka istu 3käskyä ja  1maa lisäkäskyllä, se ei si  muuta tarvinnu. Upeita vaihtoja välissä!)
Kokonaisvuikutus 7 (sitä ku piti tsempata koko kisan läpi... muutoin tuomari kyllä tykkäsi taas)

pisteitä 210 ja 3tulos. Sijoitus 2/3. Tuomarina Heli Kelhälä. Itseasiassa yks mun suokkari tuomareista, joten tuomarin muutos kisoissa oli ihan jees juttu. Ei sillä et  tykkään kyllä alkuperäisestäkin tuomarista myös paljon. Kisoissa oli viimehetken tuomari muutos.

Palkinnoksi onneksi saatii muki. Just kun niitä sit aloin kerätä, on ne ollu  loppu parikertaa. =) Pikku natinalla löydettiin sit laatikon pohjalta muki hyllyy. =D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti