.

.

maanantai 2. helmikuuta 2015

Jäällä jälleen


Meillä oli tyttöjen viikonloppu joten suuntasimme jäälle lauantaina kivan ilman siivittämänä. Tai olihan tuolla pikku viima mut pyörätie osuudet oli leppoisia. =D Pimuja viima ei hirveästi haitannu, mut mami koki tunnontuskaa kun ei ollu takkeja. Epäilen Umen olleen enenpi kuin mielissään aiheesta,kun takkeja vihaa. Tänäänkin aamulenkillä ei ollu istä yhteistyökykyä ollenkaan kun takin kans piri kävellä!!!!

Jäällä oli sitten muitakin nähtii vaikka ja mitä. Normi kelkkojen ja hiihtäjien lisäksi oli huskyvaljakkoa, "surffareita" ja lautailijoita.

Ume olikin heti että "WHAT"!!!!!!!!??????

Kaikku tyytyi katselemaan tilannetta ihan kaikessa rauhassa.

Kauaa ei tilannetta tarvinnu ihmetellä ku painit astui kuvioihin mukaan.


Paitsi kun lautailija sujahti läheltä ohi. Kaikku edelleen katseli tyynen rauhallisena, et "tämmöistä sitten tälläkertaa".

Ja Ume totesi "adios amigos" ja häipyi paikalta. Neiti käveli siis osan lenkkiä jälleen ne camelbootsit jalassa ihan omia polkuja. =)

Tuli se Ume sit takas, et saatiin jytät taas käyntiin!

Mutta pakolliset tilanne tarkistusket välillä.
 Kunnes taas mentiin täysillä!

Kaikusta on kuoriutunut jälleen kunnon jytä-mimmi. Taitaa olo olla kevyt ja energinen! =D

Todellakin energinen, jaksaa vetää ihan omaakivaakin välissä.

5 vuotta Mökön kaa jättää jälkensä. ;D Kaikusta on tullut TODELLA äänekäs painija. Kun Ume ei liiku niin kunnon mörinät ja haukut vaan niin johan lähtee.

Jos jotain iloa kammo lautailijoista, niin hienoja posetuksia irtosi. Oli vaikea valita minkälaittais. Tosin paluumatkalla Umppa ei enää ne purjeet kiinnostanu... Tai sit se johtu väreistä, eka porukalla kun oli kirkkaat värit ja seuraavalla tumma. Tummat pilvet kuuluu Umen arkeen päänpäällä...

Kotiin ku päästiin otin Kainon kanssa vielä sen ruutu-ohjattu kuuntelutreenin minkä viikollakin, eli jätin kapulan tyrkylle ruudun suuntaan. Nyt alkaa jo näkyä tulos että pimu kuuntelee onko se ruutu vai kapula. Otin  myös uudet pysäytys käskyt merkille. Ruutuun on ROP ja muuten HEP. =D Josko näillä eväillä taas eteenpäin. =)

Loppuun vielä kuvia mun ihanasta joululahjasta jonka sain enkuista. Nyt ei ollu bullmastiffeja vain ihan muita sukeltelevia karvakorvia. =D Nää saa niin hymyn huulille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti