.

.

sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Sisustamista

Huh... Eilisen mami hikoili kuumeessa ja nyt kun lämmöt on saatu kohdilleen piti ottaa menetetty päivä takaisin... Pimujen huoneet on odottanu jo jonkin aikaa päivittämistä terassin ohella ja tänään muutostyöt polkaistiin käyntiin ihan tosissaan. Himpun jäi vielä puuhasteltavaa, mutta vielä ehtii ennen juhannusta säätää huoneet kuosiinsa.

Kaikku menetti vanhan futoninsa uusiokäyttöön ja tilalle tuli sohva. Saa nähdä kuinkas Kaikku kotiutuu uusille patjoille. Vissiin lattiapatjaa o ikävä kun yllätin pimun lattialta enne treeneihin lähtöä.

Ulkona paistoi kerrankin aurinko oikein lämpimästi niin pimuthan oli koko päivän ulkona. Kaikku tuli välillä viilentämään sisälle ja löysi heti paikkansa sohvalta.

Hilman viereen on tuttua ja turvallista köllähtää.

Eikä kauaakaan kun jatko-osakin oli testiajettu ja hyväksi havaittu. Kaikun rakkaimmat lelutkin oli tietysti sohvalla. Aurinkotyynyn kanssa onkin jälleen nukuttu melkeinpä joka päivä ja yö.

Ume nukkuin terassilla pahaa aavistamatta suosikki nojatuolissa.

Kaikku tietysti heti hoksi, että mamilla on nyt jotain meneillään.

Näinhän se on, että pimut sai uuden sohvan terassillekkin. Tässä on siis se vanha futoni uusiokäytössä. Kun itse siihen haluaa hengailemaan, ei muutakuin päälinen pois ja nostaa "selkänoja" paikoilleen. Kätevää... Ainakin tässäkohden tuntuu siltä. ;D Kaikkku kävi tietysti uuden pihasohvankin testaamassa. Hyvin näyttäis unettavan.

Mutta järkyttävää! Se Umekin tunki samalle sohvalle haukottelemaan... Hyvin tuohon kaksikin mahtuu. Kolmas täytyykin olla sitten himpun pienempi tapaus. ;)

Treenit on meillä pyöriny kuten ennenkin ja Kaikku on ollu huippu. Perjantain aotettiin ihan liikkuroituna kaikki liikkeet kahdessa osassa ja K oli huippu!!!! Juoksuosuus seuraamisessa tökki ja lopun kaukot ja tunnari. Kaket oli huippuvirhe kun yritti tehdä saman ku kisoissa, valua istumisen suoraan maahan. Hyvin sain neisin siitä kii ja uusinta kierroksella ilmekkin muuttui ja homma hoidettiin kotiin. No seukki tunnarin neiti veti ihan plärinäksi vissiin kostoksi tai jotain. No oma tuli toisellakiekalla, mutta se jätettiin puoliväliin. Eka kiekalla se nostettiin vietiin kapuloista kauemmaksi ja sit uus haistelukierros ja tuli väärä. Mietin eka että kun hoksin yhtäkkiä että samat kapulat ku mun treeniryhmällä niin olisiko sotkenu, mut toi toinen kiekka kyl paljasti keskitassun. =D No treenit oli niin loistavat, että innostuin ilmoittamaan kokeeseen. Ei vissiin mahduttu kun ei tullu edes vastausta. Kaverille tuli. Oli varasijalla 10. 22 evl koiraa ilmottautunu ja 3 sai paikan. No syksyllä sitten.

2 kommenttia:

  1. Kaikki kokeet on ihan tupaten täynnä, turhauttavaa! Me ollaan päästy kolmeen kokeeseen varapaikalle, toivottavasti päästäisiin edes johonkin niistä.

    VastaaPoista
  2. Sitä se sääntömuutos teettää... =/ Tosiaan se viimeisin mihin hain oli 22 evl koiraa ja 3 otettiin arpomalla. No josko heinäkuussa arpaonnisuosis. =D Onneksi uudet liikkeet alkaa olla jo hallussa ja syksy jo ovella!

    VastaaPoista