.

.

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Kesä oli ja meniTai ainakin se taas siltä tuntuu, kun ulkona tulee vettä ku aisaa! =/ Lauantai aamupäivästä se kesä vähän niinkuin ilmoitteli itsestään ja nyt todellisuus taas iski. No se positiivinen puoli on taas se että ei ole liian kuuma treenata ja tokot ja rallyt on onneksi hallissa! =D

Mamilla on vissiin pukannu jotain kesäflunssaa nyt pidempään jo päälle ja nak nak nyt on viikonloppu nukuttu joten josko se ei tulis. Kun olo on soista ja synkeää, on haliterapia sitä parasta. Kaikku saikin nukkua tuhistella vieressä melkeen koko viikon kunnes alkoi taas valtaan tilaa turhan paljon. Pari yötä kun mentiin näissä asetelmissa, oli aika vaihtaa puhtaat lakanat ja puottaa koirat takas alakertaan omiin sänkyihin nukkumaan.

 Lauantaina kun se aurinko vähän pilkisti pilvien raosta piti heti käydä ottaa kunnon kukkaiskuvat pimuista. Näistä jo haaveilin viimekesänä, mutta se jäi... No nyt jäi ne seppeleet, mutta tässäkohdin alkoi jo ripistellä vettä joten aikaa ei turhaan näpertelyyn ollu. Pannat muistin ottaa pois, mutta punkkipannat jäi. No epäilen, että tuolla vitikossa jos missä niitä vilistää. Mehiläisiä oli ainakin.

Ja kun mamilla alkaa kuvauskierrokset käydä korkealla, laskee samassa suhteessä pimujen fiilinki! Olisin niin halunnu kuvia ilman taloja takana, mutta kun Umppa alkoi eka kiukutella, kun ei saanu lähteä katsomaan jänistä joka loikki meidän takana ja Kaino ei arvostanu mamin yritystä istuttaa nokkosten päälle oli kuvaus tulos tämmöinen. En muuten ottanut uyhtään lisää kuvia vaan lähdettiin metsään vieläkun ei satanut kaatamalla vettä.

Kosto on molemmilla pimuilla suloinen. Eka yritys Umpasta kun nti katseli ylväänä maisemia... Niin samalla kun otin kuvaa oli pimu jo kyykännyt.

Ja se Kaikku tietysti sieltä ravaili paikalle ja sama homma... Noh todistettavasti olimme metsässä. Keli oli tässäkohden jo niin sumee ettei kuvista oikein tullu mitään. Muutenkaan ei kameraa viitsinyt sateessa ulkoiluttaa...

Umpan jalat kesti hyvin lenkkeilyn kun tahti oli rauhallinjen ja välttelimme hiekkateitä. Muutenkin kyllä tuntuu, että nää tykkää näistä umpirämpi/metsäpolkulenkeistä enempi kuin tielenkeistä. Nyt sunnuntai aamuna käytiin sitten poikien kans uudestaan metsäilemässä ja ennekkotiedoista poiketen pääsi Umekin mukaan, tosin hihnassa mentiin koko lenkki ettei tule koikkaloikkasia.

 Launataina kun harrastin koirahommia ilman koiria käymällä kannustamassa Jymyä näyttelykehässä, oli sunnuntain koiraharrastusjatkot keittiössä. Löysin uuden namireseptin mitä piti tietty heti testata. Tähän tuli juustoa, kanaa ja riisiä jotka soseutettiin tahnaksi. Sitten vain pursottelua ja uuniin. Oli muuten aikas nameja kun maistoin... Ensi viikon ruoka taitaa olla tässä. =D No josko eka testataan illan ralleissa kuinka nämä toimii pimuilla.


 Ja kypsänä näin herkullisen näköisiä. Tein myös yhden satsin uunipellillä isona pihvinä mutta sai kyllä paistaa aikas kauan, pursotetut kun paistui hetkessä valmiiksi. Vaikka tuo pursottelu tuntui alkuun aikas turhalta, niin ens kerralla kyllä mennään taas näin, eikä "helpomman" kautta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti