.

.

lauantai 15. elokuuta 2015

Auton vaihto...Noup...

Nii-in... Olen tässä jo "hetken" miettinyt että tuo auto pitäisi varmaan jossain kohden päivittää, mutta mikään ei ole ankeempaa ku katsella myytävänä olevia autoja. Noooo kaikella on tarkoituksensa miksi mulla ei sellaista luksusta ole. Voin ihan rehellisesti sanoa ettei tää uusin edes ihan kauheesti vituttanu... No vähän joo mut päivä ei kyllä menny pilalle ja päivällä sai jo hyvät naurut.

Täpä taas askarteli eilen aamuna. Turhat osat joutaaki pois ku ei nuo ole tainnu toimia muutenkaan... Kuran määrästä päätelen. ;)

Illalla Kaikku ja Täpä pääsi treeneihin niin Umpalle piti keksiä sitten tekemistä. Illalla ku kotiuduin, päätin napata pimun kyytiin ja me lähdettiin sitten cityyn käveleen ja moikkaa kaveria. Ume kun ei treeneihin päässy, kun vihdoin ne kauan odotetut juoksut sitten alkoivat!!!! =) Pika visiitistä kehkeytyi 2 tunnin maraton. Sen verran oli meidän "pieni" suosittu. =D Matka eteni ku hirvi, ku joka puolelta tuli rapsuttajia ja kyselijöitä. Ume olikin illan tähti ja muutaman ravintolan sisäänheittäjä. ;D Olis kyllä ollu makkarat paikallaan! Ei voinu ku taas ihastella Umen tyyneyttä juhlakansan keskellä. Ite aloin olla jo ku kuumilla hiilillä ettei tuo 23 jälkeinen aika ole koirille enää sopivaa aikaa cityssä, mut Ume se vaa jumpsutti kevyttä ravia tosi upeena ja otti ihailut coolina vastaan!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti