.

.

sunnuntai 23. elokuuta 2015

Super viikonloppu

Kesä saapui sitten myöhässä mutta sitäkin ihanampana! =D Onneksi sattui vapaa viikonloppu just tähän kohden ja vielä pidennetty sellainen.


Perjantaina piti olla vain 3 tunnin työpäivä ja päätin ottaa koko poppoon mukaan, että töiden jälkeen päästään cityyn käveleen. Onneksi mulla on parkkipaikka hallissa maan alla joten siellä on viileää niin uskaltaa jättää koissut sinne. No ennen kuin pääsin edes aloittamaan työpäivää toinen asiakas soitti sairastuneensa joten työpäivä lyheni tuntiin!!!! Nauroin että tällä taas joku tarkoitus, kun alunperin sen piti olla vapaa, mut sitten päätin tulla töihin lyhyeksi päiväksi. Olin sitten viikolla siivonnu huussollin jo valmiiksi, että saa nauttia eikä koko viikonloppu mene siivotessa. No kun tulikin ylimääräinen vapaa oli se oikeasti vapaata kun ei ollu niitä kotihommia!

Keli yllätti meidät koska aamu oli ollu himpun tuhruinen ja mulla tietysti vaatetus sen mukainen... Huh huh että oli kuuma. Pimut pääsi ekana matkaan ja suuntasimme moikkaamaan kavereita töihin. Tiina olikin laukkutalolla ihan innoissaan monster pimuista ja siitä me suihkastii shoppaileen torinrantaan asteeseen ja moikattiin Pirre-tätiäkin. Pimut saivat kyllä tuossa liikkeen edessä paljon huomiota osakseen ja nyt on kuvien kera uusia faneja australiassa ja jenkeissä. Kosvasti kyselivät, ihastelivat ja rapsuttivat pimuja! =)

Tästä me suunnattiin sitten rantsuileen kaupunkimaisemiin. Ja täälläkin joku setä kovasti puhututti pimuja vaikkakaan ei kyllä ropsutellu. ;) Ihanaa kun keskellä keskustaa on näitä keitaita.


Siitä sitten torinrantaan ja terassille kun siellä oli tuttuja hahmoja. Pimut osasivat hienosti käyttäytyä! Edes lähdön aikaa naapuriterassilta rähinän kans rykäissyt koira ei hetkauttanu pimuja.

Kun Täpä ei oikein tosta shoppailusta välitä ja helle oli jo aikas paahtava lähdettiin me rantsuun. Ja ylläri siellä oli näin tungosta...
Jossain kohden toisee päähän tuli niitä liitopurje vai mitä ne nyt onkaan tyyppejä, mutta Täpää ei moiset hetkauttanut!

Lauantaina olikin pimujen vuoro nenännokkailla ja Täpä kävi aamulla tunnin juoksulenkillä mikä päättyi luontopolulle ja venesatamaan. Hitsit enole aijemmin älynny kuinka makeet kahluu alueet siellä on!!!! Tuntihan siinä vierähti kun heiteltiin keppiä ja kahlailtiin. Täpä myös ui. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti