.

.

sunnuntai 23. elokuuta 2015

Huippu treenit


Sunnuntaina Täpällä oli taas kahlailua ja sitten rannan kentällä tokottelu yms treenit. Tietty otimme myös Jussilta saatuja tyynyn pito treeniä ja nyt kun ohjeet oli kunnossa se onnistui mallikkaasti! Kaikku otti sunnuntai startin näin letkeästi... Oli ehkä myös väsynyt kun mami erehtyi käydä viihteellä lauantai yönä ja kotiin paluu oli pikkutunneilla... Aamulla sitten Täpä ilmoitti ennen 8 etteä nyt on ihana aamu!!! Siinä metelissä ei kyllä nukkunu kukaan. ;D

 Mutta miten meni rallyt? Ihan sairaan huipusti!!!! Kaino pitkästä aikaa keuli seuraamiset ja jopa painoi jalalle välillä!!! Vähän mä olin liekeissä... Niin liekeissä, että vipa kyltti ei meinannu onnistua niin millää ku aina unohdin tehdä jotain. =D Mutta WAU!!! Nyt on kiva lähettää kisailmot maailmalle. En tiedä auttoiko vireeseen alkuverkat satamassa meressä damia noutaen ja kahlaillen...

Ume oli taas autovahtina. Lainattiin Täpän patjaa niin ei tarvinny sepelillä pienen olla. Ume on niin huippu aina! Kiltimpää saa hakea. Hihna on vaan koristeena ja sääntöjen noudattamista. Ei se sitä kimpoilis mihinkään.

Umpalla kun juoksut alkaa lähestyä niitä hyviä hetkiä en ole Täpää enää kiusannu. Alku juoksut käytiin vielä kimpassa opettelemassa ettei tuoksuihin saa reagoida. Ei sitten treeneissä tai kisoissa tarvii. Uskomatonta mutta meillä ei vieläkään ole mitään ongelmaa asian suhteen!!!  Pieni helpotus hra Paronin jäljiltä... nak nak... ;D Täpä ja kaikku on sitten käyneet metsäilemässä kahdestaan.

Tässä kuva harvinaisesta näystä. Väsynyt malinöössi. =D Kaikku piti vahtia vuoren huipulla ja me Täpän kans juostiin rinnettä ylös ja alas. Täpällä on meitä mammoja liikuteltavana... Mutta ihanaa että on nyt lenkkeily kaveri. Parhaillaan me juostaan aamu että iltalenkit!

Ja kaksikko huipulla!

Väsynyt malinöös oli vain hetken harhaa. Rinteeltä kun päästiin tasamaalle piti sitä tätsyä pikkusen jumpata. Tankki saa kyytiä vai kumminpäin se mahtaa olla??? ;)

Mut ollaan sitä jo ihan kavereitakin että voi himpun nuuskutellakki ennen ku taas mennään täysillä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti