.

.

torstai 17. syyskuuta 2015

Söpistelyä, painia ja karkureissuja


Heti alkuun söpistelyä. Kaikku on ollu nyt super ihana. Ilmeisesti kisakauden korkkaus piristi pimua. Näin ihana näky tuli ulkoilemaan tällä viikkolla kun palailin töistä kotiin. Muutenki Kaino on nyt ollu super. Aamun treenitkin meni loistavasti. Ollaan nyt alettu ottaa Rallyn voittajan liikeitä ja hienosti puolen vaihdot on sujunu. Ja kun mami tunnetusti käy hitaalla niin sitä oikealla seuraamista on nyt otettu teho kuuri. Kaino osaaa kyllä seurata oikealla, mutta niin siinä pitäis kääntyäkkin ja tehdä kaikki liikkeetkin. Jos yhtään on sivulle kutsuttavia niin kyllä se Kaikku sinne vasemmalle hakeutuu. Mutta hyvin lähti rinnalla perusasento liikkeelle aamun tehotreenissä.

Täpällä oli maanantaina tylsä päivä kuten pyykkinaruista huomaa... huoh... onneksi ne oli jo aikas loppu valmiiksi. ;D Mutta Hra Täpä edesottamukset ei lopu tähän!!!! Nyt on tästäkin talosta koira päässy karkuun.... Sain soiton naapurin Leenalta että Täpä oli tullu shoppaileen.... Vissiin lähteny hakee niitä uusia pyykkinaruja. PRKLeen rakki!!!! Tietty ihan paniikissa kysyin oliko syöny ketään? mutta kuulema ei, halunnu vaan leikkiä kaikkien kanssa, pallo suussa kun reissuun oli lähteny. No nyt on aitaa tilkitty ja isi hälyytetty apuun tekeen pysyvämpiä aita parannus ratkaisuja!

Ja meidän Umeen. Umppa on jo hoksannu, että oman malinöössin kanssa voi jumpatakin eikä vain olla ahdistelun kohteena. Tosin sitäkin vielä tapahtuu välillä enempi ja välillä vähempi. Löysin kyllä tänään siivotessa kaapista jonku sprayn jonka pitäis tehdä nartun hajusta epämiellyttävää urokselle. Täytyy ens metsälenkillä kokeilla. Täytyy toivoa että Ume ei itse koe itseään epämiellyttävänä. ;D

Jumpat lähti siis todella vauhdikkaasti liikkeelle...

Vähän kutsuhuutoja

Ja ne pystypainit. Umppa 60kg vs Täpä 25,5kg. Painot on nyt tarkistettu päivystävällä viime lauantai iltana kun Umella oli silmä muurautunu rähmästä umpee. nneksi oli vain pieni tulehdus ja saatiin tipat ja nyt on jo tähtisimmu takaisin. Samalla reissulla sit laitettiin Täpälle rokotukset kuntoo. Paperit odottaisi kasvattajalla... Vähän hävetti päivystyksessä rokotella mutta lääkäri kehui tyhjyyttä ja hiljaisuutta. =D Täpä oli alkuun ihan ok mutta kun huomasi lääkärin kavahtavan pikku mörinöitä tuli jätkästä ihan sika. Homma hoidettiin sitten niin että mami istui päällä. =) Meillä ei pikku malinöössin perseile! Täytyykin tästäedes pyytää aina sellainen lääkäri joka ei rääpäleitä kavahda. Tosin en voi syyttää, koska varmaan siellä vastaanotolla niitä hampaita on saatu perille astikkin... =/ Onneksi Täpä ei ole niin sika!

No painiin takas... Lopputulos on aina tämä. 60kg lihaa liikkuu joko nopeaa poispäin tai makaa kintut taivasta kohti. =D

Täpällä on alkanut myös ohjatut tunnin OKKlla ja Activella. Hienosti poika on toiminu. Ainoa miinus on kun iskee väsy alkaa pinna rakoilla ja tulee pieniä rähjöjä tilanteista. Onneksi kaikki tilanteet on ollu "ymmärrettäviä" esim kaveri heittää meitä kohden lelun ja koira juoksee kohti tms mutta kyllä noita pitää karsia. Muuten Täpä on ollu hienosti kontaktissa ja odottaa multa tehtäviä.Jopa paikkamakuu sujui hienosti vaikka häiriötä ympärillä. Jenniltä taas saatiin hyviä rauhoittumis vinkkejä ja heti kun mamin asenne saatiin kohdillee saatiin Täpäkin rauhoittumaan! Niin kiva treenikaveri vaikka muuten kyllä mamin hermoja koetellaan säännöllisetsi!!! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti