.

.

maanantai 7. syyskuuta 2015

Viikonlopun käynnistys


Nyt on Täpällä uusi hieno treenipanta ja toinen tyyny hommattuna! Hetkihän siihen menikin... ;) No monta kärpästä taas yhdellä iskulla sillä torstai iltana saatiin loisto idea Jussin kans että me hypätään autoon ja kurvaillaan perjantai aamunaHaapavedelle treenaan Täpä. Samalla reissulla Jussin putiikista löyty sopivat vermeet pojalle.

Täpä oli taas mennyt roppakaupalla eteenpäin tuon itsevarmuuden kehittymisen suhteen. Ei kyllä aristeltu mitää... =) Alkuun otimme samat treenit kun aijemminkin että mami roikku hihnan päässä ja Jussi leikitti. Toisessa setissä otimme jo haukuttamista ja Jussi lähestyi meitä uhkaavasti. Kuulema palautuksen aikaan oli Täpä kyllä haukkunut mutta kun oli tultu lähelle lähteny pois. No nyt ei lähteny vaan iski hampaat tyynyyn! =D Ainoa joka sai moitteita oli mami joka ei osaa olla paikoillaan... Makarooni kädet ja heikot polvet!!! No kyllä mä vipasetissä sitten janttasin ne jalat kii ku tuli ukaasi että olen viskipullon pystyssä jos se koira pääsee väärään aikaan ja paikkaan kiinni eikä mikää halppis olis kelvannu. =D =D =D

On se vain hieno tunne katsoa kun koira saa tehdä mistä se tykkää oikeasti ja kovaa!!!! Pikku Täpäkin kasvoi ainakin sen 10 kiloa isommaksi mitä onkaan. ;D Taas saatiin kehuja Täpän edistymisestä ja on kuulema päässy oikeaan kotiin. Kyl lämmittää kun saa kehuja harrastajalta vai pitäiskö sanoa ammattilaiselta jota arvostaa. Toivottavasti päästään taas pian kokeileen uudestaan!!! Tohon hommaan alkaa jäädä pahasti koukkuun....

Pimut oli tietysti mukana reissussa ja koska mami on aina vähän viimetipassa joka paikassa joutu koko perhe tuleen töihin mukaan. Onneksi osaavat olla autossa. Mitä nyt Täpä nostaa metakan jos naapuri autoissa käydään, mutta onneksi niissä ei tiuhaan ravata... Pimut oli sit jakanu tyynylla omat osiot. Umella 3/4 ja Kaikku raukalla pieni nurkkaus. Vai olikohan nuo Umpan lonkkaluut alkanu painaa tätsyn kylkiä epämukavasti niin tarvi pehmikkeen väliin. ;)

Tietysti kun keskustan alueella ollaan oli päivälenkki taas kaupungilla ja torilla. Pimujen kaa käytiin asteessa moikkaan Pirre-tätiä ja jätskillä.

Täpäkin pääsi torille mutta Pirre oli jo lähteny. Täpä alkaa olla jo mukavan rento kaupungilla. Välillä hirvittää mutta namit maistuu jo koko reissun ajan!!! Hyvä Täpä!!!!

Illalla olikin sitten läheisyyden kipeitä koiria. Kaikku on yleensä aina sohvalla, mutta nyt haluttiin olla liki. Täpästä on vaikea ottaa sylikuvia kun pienikin liike käynnistää moottorin. Parempi vain nauttia pieni malinöös kainalossa ja rapsutella sen masua kuin yrittää ottaa kuvia. ;D

Ja osaa se Tärppä olla myös huomaavainen ja ihana. Lauantai aamu oli mamilla vähän soista ja synkeää mutta ei kauaa kun Täpä oli järkänny näin kivan yllärin. =D =D Repesin ja siitä se aurinko palas päivään!

Ja tietysti oli metsäilyä tiedossa oikein roppakaupalla.  Uusi perhepotretti yritys, mutta ei noi pimut oikee halua Täpän kaa posettaa... ;)

Vai onkohan se vain Umppa... Näin komea kaksikko ikuistui kuviin!

Ja tässä vähän esimakua tulevasta kunhan saan kameran käytyä läpi... Netti tikku lähtee taas broidille huoltoon niin katsotaan milloin saa taas koneet iskuun...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti