.

.

torstai 16. kesäkuuta 2016

Kotikisat... Ei meidän juttu

Kotikisat on tässä perheessä aina menny vähän niin ja näin. En edes tiedä miksi enää ilmottaudun ku aina kosahtaa johonkin. Nyt sit vahvistettiin Paten kanssa tämä kirous! Mutta aina näistä epäonnisista kisoista oppii jotain kullan arvoista. Näiden kisojen opetus oli ettei kannata karsia 2pisteen virhettä kovalla kädellä ennen kisoja jos seurauksena voi olla 0 pistettä! Niin Patehan välillä ennakoi paikkiksen maahanmenoa kun muut sanovat käskyjä. Sunnuntai ja maanantai sitä sit karsittiin ja lopputulos oli ettei Pate enää mennyt maahan. Jep... Näin ollen paikkamakuu 0 joka tarkoittaa nykypisteillä -40pistettä ja samalla voi sanoa hyvästit 1 tulokselle. Muutoinkaan kumpikaan meistä ei ollu vireessä. Ehkäpä hyvinkin epäselvä ja paniikki mokattu ja korjattu ilmo enteilivät jotain. =D

Noista mokista johtuen jouduin ottaa Paten töihin mukaan ja aamulla vielä pankkiinkin kirjoittaa autolainapapereita. Kyllä, meidän iki ihana ja persoonallinen berlingo on lähdössä vaihtoon. Vähän on haikeutta ilmassa... ei todellakaan! =D =D =D Töistä suoraan siis kisapaikalle ja huomasin jo silloin ettei Pate ollu ihan iskussa. Tietysti poika toimii muttei ollu samaa "raivoa" täynnä kuin esim edellisen illan treeneissä. Verkatessa huomasin tän maahanmeno ongelman ja koitin paikata oikein lelun kera, mutta tietäähän sen kun hirveessä kisajännityksessä kimittää kehässä kuinka käy. ;D

Paikkis 0 (sivusilmästä näin että tippui hienosti taaksepäin ja maahan mutta oli jättäny kyynärpään ylös mitä en siis nähnyt kun Pate menee etupääpaikoillaan alas. Istua törötti kun käännyin.)

Seuraaminen 9 ( painamista ja vinot perusasennot, loppua kohden parani. Vaikka Pipa oli sitä mieltä että kiihko laskeutui, ei sitä musta ollu missään kohden)

Maahanmeno 10 (vino johtuen seuraamisen asennosta)

Luoksetulo 10 (vähän vajaa perusasento mut eteen tuli kohtuu kivalle paikalle)

Kapulanpito 10 (hyvä etten mokannu itse tätä kun olin puottaa kapulan ja tungin sen sitten hyvin epämääräisesti Paten suuhun)

Kaket 6½ (ei ylläri menny ku toisella maahan ja istu oli vielä ok mut maahanmeno ihan kauhea. Tässä huomasi parhaiten ton vireen ku uus liike joka ollu jo ihan kohtalainen)

Hyppy 9½ (tosi vajaa perusasento mut edelleen edessä kiva.)

Kokonaisvaikutus 10 (ei huomautettavaa)

Pisteet 149 ja 2 tulos. Sijoitus 6/10. Tuomarina Piritta Pärssinen

No kohti uusi pettymyksiä ja onnistumisia. =) Sinällään hyvin opettavainen reissu meidän yhteistyöstä ja valmistautumisesta ja ja ja. Mutta on tuo ihanan kiltti ja yritteliäs koira. Tosta virheestä en voi syyttää kuin itseäni koska Pate tekee tosi nopeasti ja voimakkaasti korjaussarjaa kun jostain huomauttaa. Eli nyt palkattu perusasennosta kun muut hokee maahan ja se onkin jo loistava! Jätkä oikein tiivistää asentoa ja katsetta. No vielä vähän tuota kuuntelutreeniä niin hyvä tulee. =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti