.

.

torstai 30. kesäkuuta 2016

Umpsin unijärjestely


 Umpsi on taas viime viikkoina ollut tukevasti raskaana, ainakin omasta mielestään. En tiedä johtuuko siitä vai mistä, mutta Umpsi on halunnut olla LÄSNÄ. Kyllä oikein isoilla kirjaimilla. Nyt ehkä pientä rauhoittumista asian toimoilta on havaittavissa, toisin jos Kainolta kysytään ei tarpeeksi.

Myös omanhuoneen sänky on nyt korkattu. Eka kerran kun Umpsin täältä löysin ehdin jo säikähtää hukanneeni yli 60 kiloisen koiran jonekkin kun ei näkynyt. Kurkkaus syvemmälle huoneeseen onnneksi lopetti orastavan paniikin. ;D Tällä kertaa sänky oli saanut olla nätisti. Toisinaan siitä on ollut myllättynä ihan kaikki!

Kuvasta ehti jo kadota mummokoira... Mutta mummo oli selvästi yöllä askarrellut itselleen barrikaadin! =D Mummo itse löytyi tuolta taempaa aurinkotyynyn kera ja vieruspaikka oli tyhjänä... Olisikohan eräs nimeltämainitsematon tankki käynyt vieraisilla?

Voisi hyvinkin näin olettaa kun on käynyt myös näin kamalasti.

Osaa se meidän Pate the poodelkin ;D Nyt on juhannuksena poika päässyt korkkaan mamin vieressä uinumiset. Oikein se meni mallikkaasti ja melkeen turhankin hyvin näin eka kertalaiselta.

Juhannus meni meillä oikein rauhallisesti ja mallikkaasti enempi rannalla köllien kuin mitään järkevää tehden. Rantajellonista ja yhdestä liukkaammasta otuksesta on satoja kuvia jotka koitan pikimmiten tänne saada... kunnon kuva saastetta siis luvassa kun tuo määrän rajaaminen ei oo mun vahvin laji. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti