.

.

lauantai 11. kesäkuuta 2016

Umpsin uusi ystävä

Umpsi kun on tunnetusti hirrrmuisen pelottava ja karmea sai Umpsi jälleen uuden ystävän. Tai no kaverin tai tutun tai ihailijan tai jonkin pelotavan pikku riiviön. ;) Työkaverini on hommannut iki ihanan Keijo-Veikon. Keijo on rodultaan Austraalian kelpie ja iältään 16 viikkoa. Tietysti kova sosiaalistaminen kaikkeen erilaiseen menossa johon kategoriaan Umpsikin kokonsa ja ryppyjensä puolesta kuuluu.

Alkuun Keijo oli kyllä aika kauhistunut uuden kaverinsa koosta, mutta kuten kaikki Umpsin tuntevat tietävät, Umpsi sulattaa sydämen kuin sydämen hyvin nopeasti!

Vauhtia vauhtia...

Kun Keijosta ei heti ollut mylläämään otti Umpsi tutun patsastelu tekniikan kaäyttöön.

Tai no... Patsaillakin paketti repeilee välillä.

Kun Ume oli hieronut ystävyyttä hetken uskaltautui Keijokin kosketus etäisyydelle.

Tosin pienellä varauksella...;)


Tää kuva on niin ihana... Ystävykset Umpsi ja Keijo

Keijo päätti olla ainakin yhtä iso kuin Umpsi.

Niin loppulenkki menikin sit näin. Umpsi koittaa nauttia luonnosta ja rentoutua, mutta asia ei oikein Keijolle avautunut.

Jaksoi Umekin vielä myllyttää kun tarpeeksi ärsytettiin!Lenkin lopputulos olikin sit tämä. Keijokin huomasi Umpsin vaarallisuuden ja päätti sitten käyttää kaiken energiansa ärsyttämiseen ja rajojensa kokeilemiseen. Turha varmaan mainita ettei Umpsin hermot menneet missään vaiheessa vaikka vähän ehkä syytä olisikin jo lopussa ollut. ;) Umpsi... Ei ole toista samanlaista!


Kun kelit on taas olleet enempi kuin syksyiset voi vain fiilistellä kameralta löytyneitä rantakuvia. Näistä ei ole aikaa kuin pari viikkoa ja silti tuntuu niin kaukaiselta... Huoh...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti