.

.

torstai 7. heinäkuuta 2016

kasvatetaanko kidukset?

Loma on loma vaikkei säät suosisikaan... tai no koska kelit ollu enemmän ku kököt ollaan jatkettu sillä työlinjalla. Tänään tosin riehuimne kotona.

Lenkille lähtö on päivisin ollut enempi ja vähempi väline urheilua. Nyt jo kaivoin sadetakit esille koko lsumalle. Umppa sai isoimpana papan vanhan, Kaino otti Umen ja Pate Kainon. Vähän oli väljät takit koko porukalla, mut näillä mentiin tuttuun tyyliin Ume jurottaen ja 2 muuta kivasti.

Illat ollu onneksi kuivempia niin ollaan Paten kans päästy treenaan. Poika on oppinut kuuntelee! Hyvin meni merkki-ruutu-ohjattu treeni. Ensin heitetään kapula ruudun viereen sit käännytään ympäri lähetetään merkin kiertoon ja siitä ruutuun ja ruudusta kapulalle. Vähän alkuun takkusi mut sit poika hoksasi idean. Pate on ihanan yritteliäs. Hyvin tuurasi Kainoa rally treeneissä. ;D Tais kyllä pelle Hermannin tunnusbiisit soida ku vaihdettiin puolia yms.

Ps. Pate osas seurata oikealla

Tankeilla ollu lomaa.  Kainolla kävi Pirre-täti hieroon tiistaina niin siksi mummo ei pääddy rallyihin. Tosin mummolla on lauantaina tosi toimet tulossa  ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti