.

.

maanantai 4. heinäkuuta 2016

Lomalla?Meillä on nyt ollut kesäloma, mutta hupsista mites me ollaan löydetty itsemme melkein joka päivä töistä O_o Salonki - tontut on jo niin pro kampaamo kävijöitä ettei siellä jakseta hirveästi kimpoilla. Kävipä jopa niin hassusti et Pate pääsi mummo-koiran viereen köllimään.
Umpsilla on tuo vaki nurkka missä tykkää olla. Tai epäilen et Umpsi the putkiaivo on vain urautunut tohon kohtaan, kun siihen yleensä levitän patjat.
Tietysti me ollaa käyty sit cityssä kävelee ja mami tietysti syöny jädet. ;D Torilla piti tietty ottaa vaki pönötyskuva toripolliisin edessä. Kuvaa ku otin ajoin joku mies meidän viereen ja jäi katselee.  Hetken ehdin säikähtää, että koittaa aiheuttaa häiriötä  (niitäkin kun tulee vastaan jotka koittaa saada koirat reagoimaan jotenkin... en kyllä ymmärrä miksi! ) tai valittaa kun koirat irti kuvaus hetkellä. Mutta ei, hän vain halusi seurata tilannetta ja kommentoi lähtiessään et "ovat ennenkin poseeranneet ". :) näinhän se on!
 Ja koska rannassa oltiin piti käydä possu -puistossa! Noi on niin super ihania. Kaikki possut samalla hiekkalaatikolla. <3 hiekkalaatikolla.="" kaikki="" p="" possut="" samalla="">
Possujen jälkeen sit uimaan. Tää alkaa olla vakikuvio meillä ja tonne rantsuun on varsinkin mummolla jo kova kiire.  On taas mainittava kuinka ihanaa on kun koirat osaa käyttäytyä hienosti. Kovasti on kaikki vuorollaan saanu rapsuja ja ihailuja osakseen. Tietysti joskus kuulee myös negatiivista palautetta,  mutta onneksi se on todella harvinaista. Hassua on, että juuri ne huonot jutut jää mieleen vaikka reissulla olisi saatu monta kehua ja ihastelua. Ihmismieli on hassu, mutta vakaasti oken päättänyt keskittyä niihin hyviin juttuihin! =D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti