.

.

sunnuntai 17. heinäkuuta 2016

Mökillä piiiiiiitkästä aikaa

Siitä  onkin aikaa kun on päässyt mökille rentoutuu. Alkuun oli tarkoitus lähteä koko lauman voimin, mutta Pirjo-mummi halusi ottaa pimut mummolaan hoitoon niin pimuilla oli erilainen lepolomaviikonloppu. Ja huh huh onneksi pimut jäi mantereelle. Mennessä kelit oli kyllä enempi kuin kohdillaan, mutta palatessa voisi sanoa että hieman tuuli. En tiedä oisko siinä aallokossa saatu esim aina niin sulavaliikkeistä Umpsia soutuveneestä isoonveneeseen! Patekin me ihan surutta nostettiin pelastusliivien kantorivasta ylös . =) Hyvin poika kyllä osasi veneily moovsit. Vaikka Pate ei oo pinnoilla mikään tykki, niin kuiten poika käveli veneenlaitoja pitkin isoon veneeseen ja sieltä pois laiturille. Myös myrskyssä poika oli ihan rauhallisesti aloillaan.

Mökillä Pate oli elementissään eli liikkeessa KOKO vknlopun! Punainen bite-me pallo oli the thing. =D Sen perässä juostiin ja uitiin kaksi päivää niin monesti kun vaan heittäjät jaksoivat palloa heittää ja jos ei heitetty se suussa vedettiin sitten ihan yksin. Harmi että kelit ei ollu ihan perfect mutta ehkäpäPaten rantalenkkeilyyn just hyvät.

Illasta saatiin sitten myös nähdä aurinkoakin.Ja ennen lähtöä pikku posetukset. Tässäkohtaa päivää keli ei ihan ollut niin tuulinen kuin sitten illalla lähtiessä.

Näussä fiiliksissä ollaan sitten tää aamupäivä purettu puhelimen viestejä ja päivitelty blogia ja ja ja... Umpsi jätti meidät heti alkuun ja Patekin kävi välistä pyörähtää muualla mutkin. Nyt poika nukkua tuhistanut tuolla jalkopäässä lattialla. Mummo ei oo kyllä liikahtanutkaan. Tai anteeksi on mummo kaksi kertaa vaihtanut asentoa ja nytkynyt unissaan. ;D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti