.

.

keskiviikko 15. maaliskuuta 2017

Paluu arkeen... oikein rytinällä

Meidän viikko alkoi Umpsin harrastuksilla eli käytiin eläinlääkärissä. Umpsi on nyt ontunut vasenta etusta muutaman viikon ja kun ranteeseen alkoi muodostua turvotustapiti varata pikimmiten aikaa ortopedille. Ikävä kyllä aikaa jouduimme odottamaan reilun viikon...Mutta ei sinällään asia ei olisi muuttunut sen kummemmaksi vaikka olisimme päässeet heti. =/ Olin valmistaunut pahimpaan... tai näin luulin , kun asennoiduin ettei Umppaa enää leikata jos nivelistä löytyy jotain. Umpsin jalat kun ei ole mitään priimaa. Tällä hetkellä on saldona 1 toimiva, 2 puolikasta ja 1 apupyörätakana. Diagnoosi olikin vielä synkempi, luusyöpä jolle ei ole mitään tehtävissä! Yhteistä aikaa lääkäri lupasi meille kuukaudesta kahteen koska kyseinen syöpä on erittäin agressiivinen. Mukaan saimme kassillisen tulehduskipulääkkeitä ja reseptin tujakampiin kipulääkkeisiin. Tosin jos niille tulee tarvetta on Umpsille varattu paikka pilvenreunalta Papan ja vara-mummin välistä. Nyt meillä eletään sitten päivä kerrallaan Umpsin ehdoilla. Onneksi tyttö on ollut super pirteä ja iloinen!!! =D Mikä tietysti saa mamin putoukset vuotamaan entistä vuolaammin. Tää tuskan määrä on ääretön!!! =(

Onneksi Umpsin elämänlaatua ei lepo häiritse. Varmaan elää onnesta muikeana xtra huomiosta ja kun ei tarvii lähteä lenkille. ;)

Umpsin päivän kohokohdat muodostuu unista:

Luun jyrskäämisestä:

Ja parhaasta kuntoilumuodosta ikinä eli mattoärmyytyksestä Postimiehen kanssa. Sattuu ajatellakin mikä menetys Patelle on tulossa. Mummi kun ei pojan kanssa leiki ihan näin innokkaasti ja kun mummi sitten esim jäällä haluaa leikkiä on se pikku malista turhan jännää touhua.


Tietysti mamin kanssa sohvailu on myös mukavaa ajanvietettä.

Tässäpä tietoa syövästä vähän laajemmin.7 kommenttia:

 1. Voi kuinka surullisia uutisia olette saaneet :(
  Toivon koko sydämmestäni ihania loppu aikoja sinulle ja ystävällesi. Nauttikaa, syökää herkkuja ha halikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😙 Kovasti olemme laatuaikaa viettäneet yhdessä ja Umpsi elää varmasti parasta aikaansa kun saa xtra huomiota, lenkille ei tarvitse lähteä jos ei halua ja jos haluaa saa kävellä just niin hitaasti kun itse hakuaa. 😉

   Poista
  2. Kiitos 😙 Kovasti olemme laatuaikaa viettäneet yhdessä ja Umpsi elää varmasti parasta aikaansa kun saa xtra huomiota, lenkille ei tarvitse lähteä jos ei halua ja jos haluaa saa kävellä just niin hitaasti kun itse hakuaa. 😉

   Poista
 2. Luin postauksesi jo eilen (tai toissapäivänä), toisaalta en tiedä mitä sanoa ja toisaalta voin kertoa, että tiedän kutakuinkin täsmälleen miltä sinusta tuntuu.

  Toivon Umpalle monta kivutonta, mukavaa ja maukasta päivää.
  Voimia teille kaikille <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia. =) Pahimman kuohunnan jälkee arki on palannut kutakuinkin ennalleen... Umpsi viettää todella laatuaikaa ja nauttii elämästään välillä turhankin vauhdikkaasti. Mamin tukka alkaa olla jo pystyssä tämäntästä. Mutta ihanaa nähdä että kipulääkkeet auttaa ja nti nauttii elämästään.
   Jokaisen karvaturrin kohdalla on tämä luopumisen tuska yhtä kamalaa... Ei tähän totu koskaan. =/

   Poista
 3. Niin surullista... yrittäkää vielä nauttia yhteisistä hetkistä... nimim.saman kokenut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä sairaudet on aina yhtä järkyttäviä ja sattuu syvästi joka ikinen kerta. Pahinta on tämä "odottaminen" ja pahimman pelkääminen. Umpsí sydänkäpynen tekee onneksi tästä nauttimisesta helpompaa <3 vaikkakin sitäkin tuskallisempaa.

   Poista