.

.

tiistai 11. huhtikuuta 2017

Uskollinen ystäväLisbethin Be My Sunshine "Umppa-Lumppa" 25.7.2010-11.4.2017


Tänään oli sitten se päivä kun mamin suuren rakkauspakkauksen ja ajattelijan oli aika lähteä... Suru ja ikävä on valtava! Umpsi kovan onnen lapsena on varmasti aiheuttanut surua, huolta ja rahan menoa enemmän kuin muut koirat yhteensä, mutta se rakkauden määrä oli varmasti yhtä valtava jos ei enemmänkin. Umpsin sydän sykki kaikille ja kaikelle isosti!!! Kiltimpää ja uskollisempaa ystävää saa hakea. Tää luopumisen tuskan määrä on sanoin kuvaamaton, mutta nyt Umpsilla on hyvä olla ilman kipuja.

5 kommenttia:

 1. Osanottoni �� suru on varmasti valtava ja harmitus kun aika loppui kesken... Muistot lohduttaa sitten myöhemmin... kiva kun sain "tutustua" Umppaan tätä kautta! Jaksamisia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. 😍 Talo on vähän tyhjä vaikka jäljelle jäi Pate ja Kaino... mutta olo jo helpottaa kun päätös tehty ja homma on ohi. Umpsin elämä oli lyhyt mutta Umpsi eli sen ajan täysillä js isolla sydämellä.

   Poista
 2. Syvimmät osanottoni suureen suruun.

  Täällä olen sydän sykkyrällä seurannut teidän yhteistä loppu matkaa ja kovin äkkiä se hyvästelyjen aika sitten tuli. Todella surullista. Umpalle kaunista unimatkaa sinne jonnekkin. Voimia valtavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos 😍 onneksi vein Umpan ajoissa niin muistot on iloisesta hännän heiluttajasta eikä meidän tarvinnut kokea paniikkia ja hätää päivystys reissun muodossa. Umpsi nukkui rauhallisesti pois mun ja isäni rapsuihin. Häntä heilui loppuun asti.

   Poista
  2. Kiitos 😍 onneksi vein Umpan ajoissa niin muistot on iloisesta hännän heiluttajasta eikä meidän tarvinnut kokea paniikkia ja hätää päivystys reissun muodossa. Umpsi nukkui rauhallisesti pois mun ja isäni rapsuihin. Häntä heilui loppuun asti.

   Poista