.

.

keskiviikko 10. toukokuuta 2017

Ällötys

Meidän elämä on jatkunut normaaleissa merkeissä näin pienemmällä laumallakin. Tuntuu et kiire vain lisääntynyt kun nyt voi helpommin ottaa koko lauman mukaan treeneihin ja milloin mihinkin. Ollaan käyty nauttii pitkästä lenkeistä nyt ku ei tarvitse potea huonoa omatuntoa et joku on laumasta pois ja odottaa kotona. Myös syyllinen jatkuvaan siivouksen tarpeeseen löytyi... meidän Umpsi on ollu aikamoinen sottapytty! Aina sekin ollu tiedossa mut nyt on koko laajuus paljastanut.  ;D No onneksi on Postimies joka säännöllisesti puklauttelee milloin mistäkin syystä.  Ei mamilla totuus unohdu.


Mut niihin ällötyksiin... Se olis niinku punkki kausi avattu. Nämä 2 löytyi Kainon naamasta just ennen maanantain rallytokoa ja heti tiistaina löysin Patesta yhden lisää.


Vapouna käytiin cityssä koirien kaa ja moikkaamassa Lilaa lilzoossa. Samalla reissulla otettiin punkkipannat mut ei oo vissiin viel tehot päällä ku hetkenhän se ottaa. Onneksi löytyi kaapista vielä viime kesien haaparannan tuliaisia eli suihkutettavaa hyttys/punkkimyrkkyä. Kainolle kun en maksan takia uskalla laittaa mitään kemiallista myrkkyä saati antaa tablettia. Nyt kun tableteista on somessa näkyny nuita kauhutarinoita munuaisten yms sisuskalujen pettämisistä niin alkanut miettiä että eihän vaan Kainonkin maksa ole niistä ottanut aiemmin osumaa... kuka tietää mutta en halua esim Paten kohdalla ottaa riskiä. Nyt mennään sitten luonnonmukaisilla estokeinoilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti