.

.

lauantai 27. toukokuuta 2017

OKKn RALLYt

Veteraani ikäisen bullmastiffin elämä on erittäin hektistä. ;) Taas kisapäivitystä tulossa. Tällä kertaa olimme kotikisoissa omalla areenalla. Hieman meidän tai no myönnetään mamin vire ei ollut ihan kohdillaan kun sain edellisenä iltana äkkilähdön keikalle niin hieman tuo vajaan 4 tunnin yöunet tuntui aamulla... O_o No tais mummokin olla vähän viikonloppufiilingeissä.

Mutta tulos sieltä tulla napsahti taas!Itsestä tuntui, että koko rata oli toooosi takkuamista.saattoi ehkä johtua tuosta kyltin nro 3n Kainon aivopierusta. Ei oikein oikealle sivulle tulo onnistunut kehässä, 2x uusiminen mistä meni 6 pistettä ja lisäksi 1 lisä miinus ohjaajavirheestä. On muutenkin näitä nyt roiskinu oman maun mukaan... Hmmmm... ei auta ku keksiä joku kiva fiiliksiä nostattva treeni näihin erotteluihin. Nyt en kyllä edes pistäisi ton piikkiin vaan ihan juntturoinnin, sen verta oli jo selvät avut toisella yrittämällä! Hypyn riman puotos olikin sitten iso virhe -10 pistettä pois kokonais saldosta. Yleensä Kaino ei tiputa rimoja ikinä, mutta videolta kun kattoo oli kyllä todella outo työtapaturma. Tosin tunsin jo lähetyksessä ettei lähtenyt oikealla asenteella... lisäksi lähti vielä yksi lisä miinus kyltiltä nro 10. kaikkinensa 82 pistettä saatiin pidettyä siitä 100 ja sehän on selkeä tulos. harmi että me nyt tarvittaisiin niitä 95 pisteen suorituksia siihen valioon. No uutta ilmoa vain kehiin. ;D Ja jos saa toivoa mieluusti reilusti alle ton 95 kuin paria pistettävaille niin ei tavii jossitella! =D Tuomarina oli jälleen tuttu ja yksi meidän suosikki tuomareista Heli Kelhälä. Kommentti kenttään oli kirjoitettu "hieno kontakti. Aina niin hauska ohjaus". Käytösruudun valvojakin kommentoi meidän käytösruutua sanomalla että "hän oli laskenut, että Kaino olisi ehkä räpsyttänyt silmiä 2-3 kertaa koko liikkeen aikan. siinä olikin kaikki liikkuminen". Että hyvin pysyi vähän pidemmänkin ajan edessä maaten mummo kun toinen molossi mummo hiippaili radalla. Ihana kun 2 yli-ikäistä tankkia kisasi perätysten, yli 9 v bullmastiffi mamma ja treenikaverin kohta 9v tanskandoggi!

Tässä meidän rata.

Ketään ei varmaan yllätä, että ollaan ehditty kyllä puuhailla muutakin. Torstai kun oli vapaa ja kelit ihanat (tai no vallitsevaan säätilanteeseen verrattuna) me lähdettiin cityyn kävelylle. Nyt kun possupuisto on possuton me valloitettiin vieressä oleva hollihaanpuisto. Koirat pääsi keräilemään ranta pusikoista punkkeja joita onneksi tällä kertaa ei tarttunut yhtään mukaan. Kainolla on jo ollut 4 kiinnittynyttä ja 2 kävelevää ja Patella vain 1 kiinnittynyt. Mummo otti kyllä kahlailusta ja rantsuilusta kaiken villisti irti! Kyllästymiseen asti jaksan aina ihailla ton muorin elämäniloa ja virran määrää! Innolla odotan kesän näyttelyitä, että pääsee oikein tuomareillekin näyttämään kuinka iskussa Kaikku onkaan... ;)


YÖK... Joku oli unohtanut housunsa puskiin ja niitähän käytiin vuoron perään ihmettelemässä. Jotenkin mun pieneen ajatusmaailmaan ei mene tää miten ihmeellisiä tavaroita ihmiset jättää ihmeellisiin paikkoihin. Tos kun ei ooo mitkää loistavat uima mahdollisuudetkaan... Herää se kammottava ajatus miksi...? =P Samalla reissulla löytyi aurinkolasit yms pikku sälää. Ne mä ehkä ymmärrän... =D Salin ja kaupan jälkee käytiin vielä nallikarissakin mökkeilemässä muutama tunti. Perjantaina olikin väsynyttä sakkia alakerrassa tai no puolet oli ja puolet ei. ;D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti