.

.

torstai 8. marraskuuta 2018

Posetusta ja kuulumisia


vaikka nyt on hetken olut tuhruisempaa keliä on onneksi enempi ollut näitä super ihania syyskelejä! Vaikkakin kun Oulussa ollaan tuulee aina... Välillä kun räpsii näitä kuvia niin huomaa että yksikin olisi riittänyt. =D Eipä näissä juuri ilmeet ja poset ole muuttuneet. Toisinnan saa ottaa sitten ainakin sen kymmenen että edes yksi olisi kohtuullinen.
Ammattilaiset asialla, poset vaihtuu yhdessä samaan tahtiin.
Jotkut aina brassaa. ;D Kainoa kenkuttaa kun fyysinen kunto on alkanut rapistua ihan hirmuisella vauhdilla eikä mummo haluaisi antaa vielä periksi, mutta välillä on vain niin tehtävä. Eräänä kertana piti ylittää leveä oja ja Postimies kimpoili edes takas ihan kuin lällättäen kun Kaino etsi ylitys paikkaa. Toisaalta karma on narttu kuten sanotaan... Muistan erään Räkiksen joka aina kiusasi ja lällätteli mustalle kostajalle eli Neksu mummille kun Neksulla ei enää jalka noussut entiseen tahtiin.
Kainon motto on pennusta asti ollut ettei periksi anneta ja tässä se on: yksilö pose kivellä!
Jaahas... ja kukas se sieltä on saapunut taas brassailee kyvyillään. Ja Kainon ilme kertoo kaiken! Hänen arvonsa parrasvaloihin ei ole astumista!!!!!
No sopu sijaa antaa että saadaan mamikin onnelliseksi.
Tähti on tässä ja nyt!

Kaino on ollut nyt taas parempaan suuntaan. Ollaan jätetty naput pois ja nyt mennään kotiruualla vanhaan tyyliin. Pissaa ei ole ollut enää kuin tippoina lattialla ( tai tuolla makuu alustaviltillä mikä on lattialla maton sijaan), kakkoja ei ole näkynyt ja ruokakin maistuu ja sitä ei oksenneta pois! Syvä helpotuksen huokaus. Aloin taas vain miettimään nuita napuja, kun olen vaihtanut eläinlääkäriasemaa mistä ostan kun se edellinen lopetti. Nyt siis kaksi säkkiä haettu sieltä. Muutama vuosi sitten tilasin samaa ruokaa saksasta ja silloinki  tapahtui romahdus kunnossa. Sain silloin maahantuojalta selityksen, että eri maiden nappulat tulevat eri tehtailta. Toki laatua tarkkaillaan että oli tasalaatuista, mutta pieniä eroja voi siis olla (vaikka suoraan sitä ei sanottu). Nyt sitten mietin, että voikohan eri asemat tilata ruokansa muualta kuin samalta maahantuojaltatai onko suomen maahantuoja vaihtanut tilaus paikkaa. No nyt en uskalla edes kokeilla muualta ostettua vaan jatkamme kotiruualla. Onneksi olen antanut edelleen säännöllisesti lihaa niin ei tullut mitää isoa hyppäystä. Eli kanaa, kalkkunaa ja Kainon mielestä yökkis kalaa on nyt menussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti