.

.

sunnuntai 11. marraskuuta 2018

Vireet on löytynyt!!!!


Wuhuuu!!!! Vihdoin ja viimein ne kauan kadoksissa olleet vireet löytyi ja juurikin oikeassa paikassa. Ilmeisesti pikku koira on parhaimmillaan arvokisoissa. ;D Meidän kotiseura OKK järjesti tänä vuonna Pohjois-Pohjanmaan piirimestaruudet ja mehän osallistuttiin vain ja ainoastaan kun kisat oli näinkin lähellä etsimään sitä virettä. Päätin ottaa tällä kertaa erilaisen lähestymistavan kisoihin ja edellinen ilta me vain tehtii normi lenkit ja siellä muutama toppi yms pientä. Päätin myös etten kisapaikalla hinkaa ja hankaa mitään. Luvan annoin 1x ruutuun lähetys, pari eteenmenoa ja kaukot alustalla. Tietysti nyt perus hallintaa ja rauhoittumista otettiin, mutta ei tosiaan liikkeitä.

Liikkeet oli taas 4 osassa mikä minua tietysti kauhistutti, mutta positiivista oli että me oltiin kerrankin paikallaanolo rivin ekana toisessa setissä. Mutta mitä vielä, kun me EVL koirakot jätettiin koirat,alkoi naapurikentällä ALOn paikallaanolot ja maahanmeno käskytykset. =D No tähän ansaan Postimies ei mennyt. ;) Molemmista 10 pistettä
          ********************************************************
Seuraavassa erässä oli
Luoksetulo 9 mikä meni ihan ok. Jostain syystä Pate juoksi vinoon ja perusasento oli väljä (mutta onneksi suora niin ei vissii näkyny tuomarin vinkkelistä). Piste menetykset johtui lopun ravista. Toisaalta minusta toppi olisi saanut olla parempi, mutta yleisöstä kehuttiin.

Z 7 olikin sitten kaaosta... Eka istuminen jäi TAAAAS seisomiseksi. Toisena olisi ollut seiso mutta liikkeenohjaaja oli unohtanut siirtää merkkikartion oikeaan paikkaan ja mä menin ihan puihin (luulin kääntyneeni väärään suuntaan...) ja käskin koiran maahan. No ajattelin että homma on jo nollilla ja viimeisen maahan korvasin istumisella että saan onnistumaan sen. Onnistuihan se. No siinä tuomarin kanssa ihmeteltiin mitä kaikkea siellä oikein tapahtui ja hän armollisesti päätti sakottaa vain yhdestä virheestä, kun siinä oli ollut kaikkea hässäkkää. Täytyypä alkaa harjoitella noita yllättäviä tilanteita, moisesta EI saisi mennä puihin!!!

Hyppykiertohässäkkä 10 oli minustakin sika hieno!!!!! siinä pysäytys oli seiso ja meille arvottiin oikea umpieste.

           ************************************************************
Seuraava setti alkoi tunnarilla 10. Todella nopeaa liike ja työskentely. Vino ja väljä palautus mutta ei nyt nillitetä.

Seuraaminen 10 oli ihana!!! Vähän minusta poikitti välillä ja oli kiihkeä, mutta ei mitään sikailua. Ainoa mistä tuomari sanoi että edisti peruutuksessa, mutta ei vissiin ollut niin kamalaa... Ja se oli suora! Niin ja yhdessä kohtaa kuulin merkki teipin äänen kun tarttui Patea tassuun eikä sekään häirinnyt, onneksi ei lähtenyt mukaan.

Sitten Ruutu 10. Hieno! Eteenmeno upea, tosin kuono kävi maassa kun taas tarttui teippi kiinni jalkaan. Ruudussa lähti nauha osittain mukaan, mutta sekään ei haitannut.

           **********************************************************

Viimeinen setti alkoi Kaukoilla 8. Itse olisin ottanut ehkä vielä yhden pisteen pois kun liikkui maahanmenoissa eteen sen verran paljon... mutta perus siisti.

Vipana Ohjattu 10 ja se onnistui!!!! Tämähän ollu se vaki sikailu kehässä kun ollaan ohitettu merkki. Nyt teki siistiä työtä!!!

            *********************************************************
Kaiken kaikkiaan työnskentely oli mahtavaa. Pate oli hiljaa ja kuulolla. Liikkeet tehtiin juuri sillä tasolla millä treeneissä ollaan. Nyt aletaan hinkaa tuo luoksetulo ja kaukot kuntoo seuraavaan kokeeseen sekä ohjaajan häiriönsieto. ;)

Kaikkiaan pisteitä kertyi 299 /320 eli ykköstuloksen verran. Saatiin vielä KP eli kunnia palkinto tuomari Allan Aulalta. Sijoitus oli 1/8 joten meistä leivottiin tämän vuoden piirimestarit!!! Vähän kyllä harmittaa toiseksi tulleen puolesta, koska ilman tuota sääli 7 hän olisi voittanut... Eroa meillä ei ollut kuin pari pistettä. Muutenkin kilpailu oli todella tasokas ja koirat upeita. Varsinkin ruutu onnistui kaikilta keneltä näin. yleensä eteenmenojen kanssa on häikkää, mutta nyt ne oli upeita!


Tässä vielä virallinen arvostelu kaavake.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti