.

.

torstai 8. marraskuuta 2018

Ylläri vapaapäivä

Torstaina kävin hoidattamassa kipeää kättäni ihan huipulla osteopaatilla ja hoito oli niin perusteellista, ettei ollut puhettakaan että voisin voinut sitä töissä käyttää... Hyvä kun sain autolla ajettua yhdellä kädellä. =D No me pidettiin sitten vapaapäivää. Koirat olivatkin jo aamusta asti kyydissä kun alkuperäinen suunnitelma oli mennä hallille hoidon jälkeen treenaamaan. Olo kun ei ollut vahvin kävin nopsaa tukussa ja Lilzoossa ostoksilla. Kukas muukaan se lähti mukaan shoppailee kun Mummokoira! Me tytöt jätetttin tuo mies autoon ja lähdettin valkkaamaan yhdessä uudet iltaherkut.

Sitten kotiin saaliin kera (kotimatkalla haettiin Postimiehelle myös naput) ja vaatteiden vaihto enempi metsäilyyn sopivammaksi. Vaikka oli pikku sade tihuutusta oli jotenkin upeat valot paikka paikoin niin pitihän se napata metsäily posetkin. Alkuun Postimiestä ei oikein huvittanut moinen... Keppikin piti jättää pois.
Mutta sieltä se tuttu ja turvallinen ilme löytyi molemmille sankareille.
Sama maaten. =D
Paluu matkalla me nakattiin mummokoira kotii lepäämään ja suunnattiin hallille treenaamaan Potimiehen kanssa. Lauantaina olis koe taas niin viimeisiä viilauksia. Onneksi ei vielä ole sitä tulos tavoitetta vaan se vireet kohdilleen tavoite. Toisaalta kun saadaan ne vireet kohdilleen saadaan varmasti niitä hyviä tuloksiakin! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti