.

.

maanantai 3. joulukuuta 2018

Tampereen TOKOt

Meillä täällä Postimiehen kanssa arki jo rullaa normaaliin tapaan treeneineen ja lenkkeineen. Kisaamaankin oltiin ilmottauduttu Tampereelle niin ei se auttanut kun pakata kimpsut ja kampsut autoon ja baanalle. =) Hassua kun autossa oli tilaa ja muutenkin reissuunlähtö sujui vauhdilla, kaikki nämä koiralliset vuodet kun on saanut kannustaa ja tsempata kyytiläisiä liikkumaan.

No reissu ei ollut turha vaan heti toinen ykköstulos napsahti voiton kera meille. Vireet ei ollu ihan niin hyvät kuin edellisessää, mutta nyt alkaa olla paketti kasassa!!!!  Meillä oli vielä epäkiitollinen lähtönumero 1, tosin ilmottautumisessa totesin että josko se olisi enne. ;)

rivi oli taas komea kaukojen 7½ lukuun ottamatta... Eli kaukot onkin meidän seuraava pilkunviilauskohde luoksetulon ohella.

Liikkeet tehtii 3 osassa. Eka setissä oli

Hyppy-kiertohässäkkä josta 9. Vähän hidas istu ja vino perusasento.
Tunnari 8. Vähän oli taas kiire ja tullessa rouhaistiin kapulasta muutaman kerran. Sinällään nenätyö hieno.
Kaukot siis se . Kamalat- =D

Seuraava setti starttasi
Ruudulla jossa ei muuta mainittavaa kuin eteen lähetyksessä jäi yksi tassu tassunverran ulkopuolelle!!!! NOOOOOOO! No onneksi yksi korjauskäsky riitti ja pisteitä 8.
Seuraaminen 8. Vähän liian PK tuomarin mieleen ja peruutus ei ollut kyllä hyvä.
Ohajattu 9½. Vähän jännitti lähettää kun olin tehnyt kaikki esivalmistelut tuli tuomari suoraan eteen seisomaan ja suorittamaan arvonnan kumpi kapula haetaan. Onneksi Postimies ei hämääntynyt moisesta.
Zta onnistui kerrankin ja pisteitä 9!!! Pari vinohkoa asentoa oli joukossa.
Luoksetulo 8. Itse olisin ehkä nipistänyt vielä pisteen... Mutta otin siitä kyllä erittäin mielelläni 8 vastaan. ;)

Lopuksi sitten paikkikset ja istuminen ja makuu molemmat 10. Vähän olisin toivonut vauhtia luoksetulo osuuteen mutta en valita. Jos kaikki ei tiedä evln paikallaanoloja niin eka koirat jätetään istumaan  ja me ohjaajat ollaan piilossa.Kun aika on täynnä mennään takaisin kehään ja pyydetään koirat yksitellen maahan. Kun tämä aika täyttyy pyydetään koirat luokse päin vastaisessa järjestyksessä kuin ne oli pyydetty maahan.

Pisteitä kertyi 273,5 joten ykköstulos ja luokka voitto!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti